lcp
    Scaun ergonomic ComfortMove Endo
    Scaun ergonomic ComfortMove Endo
    Scaun ergonomic ComfortMove Endo
    Scaun ergonomic ComfortMove Endo
    Scaun ergonomic ComfortMove Endo
    Scaun ergonomic ComfortMove Endo
    Scaun ergonomic ComfortMove Endo
    Scaun ergonomic ComfortMove Endo

    Scaun ergonomic ComfortMove Endo

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    SCM

    Scaun ergonomic semiautomat pentru uzul in tratamentele endodontice, in special in cele care implica microscopul.

    Stoc epuizat
    6.104,31 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Scaune ergonomice BQE pentru operatori medicali


    Scaunele Back Quality Ergonomics sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele afectiuni musculoscheletale ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor.
    Este cunoscut faptul ca, pentru a avea o maniera sanatoasa de a munci, este recomandata o alternare a pozitiei active de lucru cu cea pasiva. Va asumati o pozitie activa cand stati pe marginea scaunului si va inclinati in fata mentinandu-va lordoza naturala a coloanei folosindu-va muschii spatelui. Aceasta pozitie este corecta din punct de vedere medical, dar nu poate fi mentinuta pentru mult timp. O pozitie pasiva este mai putin obositoare, dar adesea ea este obtinuta cu pretul pierderii curvaturii corecte a coloanei vertebrale in zona lombara.

     

    Alternarea regulata intre pozitia activa si cea pasiva reduce presiunea in discurile vertebrale si

    minimizeaza iritarea sau intinderea ligamentelor sensibile cu conditia ca scaunul sa sustina o alternare corecta intre cele doua pozitii, adica sa aiba un mecanism bun de reglare a inclinarii sezutului, un bun suport lombar si o forma a sezutului care sa faciliteze o pozitie mai inalta de lucru, permitand un unghi mai mare intre sold si genunchi.

    Toate scaunele BQE sunt ajustabile in inaltime si au un suport lombar reglabil atat in inaltime, cat si in profunzime (intensitate).
    Toate scaunele BQE pot avea diferite tipuri de brate ajustabile, inclusiv brate rotative proiectate special pentru activitati medicale sau de laborator (endodontie, lucru la microscop, etc).

    ComfortMove™ (semi-automat)


    ComfortMove™ este singurul scaun BQE fara sezut priunghiular. El combina un sezut cu o grosime comfortabila de 5 cm cu o suspensie flexibila a sezutului si spatarului. Forma speciala a sezutului permite o distributie egala a greutatii, ceea ce previne punerea sub presiune a vaselor de sange.
    Suportul lombar mai mare se pliaza pe orice forma de curvature lombara si face ca acest scaun sa recomandat pentru utilizatorii care au nevoie de support continuu in zona lombara si toracica (partea de jos) intr-un tip de munca care combina activitatea medicala cu cea administrative. Sezutul si suportul lombar se misca impreuna cu utilizatorul, oferind un support lombar corect in diverse pozitii diferite.

     

    Prezentare

     

    • scaun culoare neagra - PRET DE BAZA
    • baza neagra
    • include 2 x Brate 3D rotative BQE 02\

    Pentru orice culoare din mostrarul de culori atasat - cost suplimentar 600 LEI

     

    Link produs producator

    SCM

    Descarcari

    Mostrar culori

    - (Mostrar culori tapiterie scaune endodontie)

    Sus