Materialele bioceramice aplicate în endodonția modernă

Postat de: Barbulescu Alexandru In: Cursuri Pe: Commentariu: 0 Hit: 938

Materialele bioceramice aplicate în endodonția modernă

Materialele bioceramice aplicate în endodonția modernă

Scopul acestei prezentari este de a  evalua corect din punct de vedere clinic si al literaturii de specialitate  materialele bioceramice folosite in practica curenta endodontica.
Vom discuta despre ce este acela un material bioceramic, proprietatile fizice si biologice.  
de asemenea vom analiza si istoria acestor materiale bioceramice de la cele mai vechi aparute pana la cele mai noi, vom evidentia schimbarile si modificarile survenite in compozitia fizico-chimica.
De vreme ce exista deja pe piata o multitudine de materiale bioceramice le vom clasifica simplificat - cimenturi sigilate si cimenturi de reparatie.
Folosirea materialelor bioceramice este sprijinita de un mare numar de dovezi stiintifice , si vom ilustra cu cazuri clinice folosirea acestora in practica endodontica curenta - cum ar fi:
Perforatii, microchirurgie, apexificari, etc. 
Vom discuta aplicabilitatea clinica a materialelor bioceramice precum si cateva protocoale distincte de folosire a lor, precum si argumente pro si contra  in utilizarea lor .
Lector curs: Prof. Mario Zuolo, Brazilia
Lector hands-on: Dr. Sergiu Nicola

Contact: Steliana Radu, 0735 002 967 steliana@tehnicaldent.ro

Pret:

Curs teoretic: 250 lei
Curs + Hand-On: 450 lei

Comentarii

Lasati un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Novembrie Decembrie