Nou
Ciment autoadeziv Breeze

Ciment autoadeziv Breeze

ciment autoadeziv pe baza de rasini, special conceput pentru cimetarea coroanelor, puntilor, pivotilor, inlay-urilor is onlay-urilor

Pentron

P-N97B

18 Produse

105,01

Breeze Self-Adhesive Resin Cement - ciment autoadeziv pe baza de rasini, special conceput pentru cimetarea coroanelor, puntilor, pivotilor, inlay-urilor is onlay-urilor

  • Cimentul rășinic autoadeziv Breeze este creat special pentru cimentarea mai rapidă și mai simplă a coroanelor, punților, inlay-urilor, onlay-urilor și pivoților, eliminând etapele de demineralizare individuală, condiționare, adeziune și amestecare. Creat cu o tehnologie rășinică avansată, cimentul rășinic autoadeziv.
  • Breeze asigură una dintre cele mai puternice retenții disponibile pentru un ciment autoadeziv cu sistemul rapid și ușor de folosit cu amestecare automată. După aplicare, într-o singură etapă rapidă și simplă, cimentul Breeze acționează rapid pentru condiționarea dentinei, smalțului și restaurării. Eliminând etapele de demineralizare, condiționare și adeziune, atât sensibilitatea post-operatorie, cât și durata intervenției sunt reduse semnificativ, pentru confortul pacientului și reducând mult timpul petrecut pe scaunul stomatologic.

Caracteristici și beneficii:

  • Curățare ușoară - pur și simplu fotopolimerizați timp de 1-2 secunde și îndepărtați excesul de ciment.
  • Rezistență excepțională a adeziunii - aderă la dentină și smalț, fără niciun sistem adeziv.
  • Sistem convenabil de livrare cu amestecare automată - fixare precisă, într-o singură etapă, cu pierderi minime.
  • Selectare versatilă a nuanței - alegeți dintre A2, transparent și alb opac pentru a satisface toate nevoile cosmetice.
  • Polimerizare duală - fotopolimerizare sau autopolimerizare pentru versatilitate maximă.

Mod de prezentare: Seringă de 7.8g, A2 sau A3

Produse in aceeasi categorie