lcp
    Swisstec Putty 2 x 300g

    Silicon aditie HydroXtreme Super Putty Soft

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    SWPSS

    silicon de aditie super putty soft 2 x 300g

    Stoc epuizat
    174,71 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Consistenta cu auto-contur si sistemul surfactant foarte activ conduce la o afinitate perfecta pe structura umeda a dintelui. O amprenta perfecta este cheia restaurarilor precise si baza pentru o colaborare de succes intre dentist si tehnicianul dentar.

    SwissTEC HydroXtreme, un silicon de aditie, difera in trei proprietari caracteristice de alte materiale de amprenta activate de suprafata: proprietati hidrofilice perfecte, curgere optima si modele mai bune.


    Suprafata de afinitate perfecta. Elementul diferentiator al SwissTEC HydroXtreme
    este o umectabilitate rapida si unica a materialului mixat la structura umeda a dintelui si a gingiei, cu proprietati de curgere similare cu hidrocoloidul.
    SwissTEC HydroXtreme ajunge la toate zonele critice fara nevoia unei presiuni in materialul din lingura.


    Curgere optima si proprietati tixotropice. In mod normal, adaugarea de surfactanti nu numai ca asigura o udare mai buna, dar din pacate creaza si o limita de curgere a materialului de amprenta. Drept consecinta, materialul are tendinta de a "prind" aer. SwissTEC HydroXtreme, totusi, bazandu-se pe combinatia unica de aditivi, care sunt capabili sa sparga structurile materialului, astfel detinand un punct de rupere foarte coborat (consistenta auto-conturanta) si astfel previne formarea de bule de aer. In acelasi timp, materialul mixat are o tixotropie optima si nu curge de pe preparatie.

     

    Prezentare

     

    • 2 x 300 g pasta
    SWPSS

    Fisa tehnica

    Materiale de amprenta
    Siliconi de aditie

    Sus