Piesa contraunghi 1:1 L Micro Series

Piesa contraunghi 1:1 L
1600691-001
3.215,76
cu TVA

piesa contraunghi, raport de transmisie direct, cu lumina, serie micro

Lipsa stoc

COMENZILE ONLINE AU PRIORITATE!

Conditii de utilizare, livrare si plata AICI

Transport gratuit pentru comenzi online:

  • comenzi de peste 300 lei, în România
  • comenzi de peste 100 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate


 Recenzii de la clienti
Inca nu sunt comentarii
Contraunghiurile Bien-Air: minuni de precizie, oferind siguranta si operare silentioasa. Culmea unei traditii indelungate de excelenta, contraunghiurile Bien-Air incorporeaza un push-button Soft Push pentru eliberarea usoara a frezei, iluminare prin fibra optica dubla Dualook si trei spray-uri separate aer/apa garantand nebulizarea perfecta. Caracteristicile lor de ergononomie ideale asigura o priza perfecta in timp ce garanteaza o manevrabilitate perfecta. Aceste ultime imbunatatiri in contraunghiurile Bien-Air incorporeaza un nou sistem de transmisie montate pe rulmenti pretensionati. Aceast fapt ofera o transmisie fara vibratii si reduce pierderea de energie. Acest sistem de transmisie Bien Air asigura simultan delicatete si senzitivitate ridicata. Pentru confortul dvs. si al pacientului.
  • raport de transmisie direct 1:1
  • lumina prin fibra optica
  • push-button
  • pensa fi 2,35 mm
  • valva antiretractie
  • dimensiune redusa, cu 30% mai scurta si 23% mai usoara fata de seria clasica
  • Ref. 1600691-001

Tehnologii incorporate

 

Accu-Chuck

 


 

Precizia miscarilor doctorului trebuie transmisa pacientului fara nici un fel de interferente, de nici un fel. De aceea este atat de important ca instrumentul dvs. de lucru sa fie cat mai precis posibil. Tehnologiile de blocare si conducere in instrumentele rotative Bien Air sunt cele mai precise din piata. Si acest fapt nu este datorat norocului. Procedurile unice impun calitatea elvetiana care a castigat laudele si reputatia Bien Air: componente executate cu precizie de micron, rectificate si potrivite, pentru fiabilitate crescuta si nivele de zgomot reduse. Aceste lucururi confera instrumentului echilibrul perfect, fara nici un fel de lipsa de balans sau de vibratie. Precizia si fiabilitatea unica vi le vor face indispensabile. Si un avantaj suplimentar - frezele dvs. vor dura mai mult!

Accu-Spray

 


 

 

Cercetarile intreprinse de catre inginerii Bien-Air au demostrat foarte clar puterea superioara de racire a 6 duze separate de aer si apa. Cu sistemul ACCU-SPRAY, aerul disperseaza apa intr-un punct foarte precis, inainte de contactul cu freza.

Nebulizatia ultra-precisa obtinuta prin acest procedeu raceste freza si materialul dentar cat mai eficient posibil. Deasemenea, garanteaza vizibilitatea perfecta a campului de lucru. Traseele separate de aer si apa deasemenea previn blocajele.

 

Cool touch

 


 

Bien Air este singurul producator din lume care ofera un mecanism de schimbare a frezei push-button cu un sistem de siguranta anti-incalzire. Astfel, se reduce riscul arderii pacientilor dvs. cu instrumentul. O bila din carbura de tungsten este asezata intre pushbutton si partea de sus a carcasei mecanismului de blocare a frezei. Va absorbi caldura in eventualitatea unui contact atunci cand freza se roteste. COOL TOUCH. O inventie exclusiva pentru confortul dvs. si siguranta pacientului.

Dualook

 


 

Dualook este implementata exclusiv la Bien-Air. In plus fata de a fi rezistent in orice conditii, cele doua fibre optice asigura o lumina care inconjoara obiectul, fara umbre. Cele doua surse de lumina va permit sa vedeti si sa apreciati adancimea clar si precis. Zonele in umbra sunt practic eliminate din zona de lucru, inclusiv cele din fata frezei. Ce s-ar intampla daca masina dvs. ar avea un singur far? DUALOOK: cea mai buna solutie de luminare de pe piata.

Soft Push

 


 

Mecanismul unic Bien Air de inserare si blocare a frezei. O usoara presiune este tot ceea ce este nevoie. Schimbarea frezei este rapida si confortabila. Mecanismul garanteaza o blocare ferma si totusi precisa.

Geometrie ideala

 


 

Accesibilitate imbunatatita catre zone din spatele gurii. Contraunghiurile Bien-Air sunt proiectate pentru a va oferi manevrabilitate, vizibilitate si accesibilitate imbunatatite pentru zona de lucru.

 

1600691-001

Descarcari

Manual lb. Romana

Descarcari (0)

Produse asemanatoare

(Exista 10 alte produse in aceasi categorie)

 

Download PDF
 Recenzii

Fii primul/prima care isi spune parerea !

Piesa contraunghi 1:1 L Micro Series
Confirma Confirma