Defibrilator semiautomat AED Lifepak CR Plus

  • Numai online
  • Pret redus
Defibrilator automat extern Lifepak CR Plus
9400694
9.610,00
10.710,00 Lei
Economiseste 1.100,00 Lei
cu TVA
Precomanda

COMENZILE ONLINE AU PRIORITATE!

Conditii de utilizare, livrare si plata AICI

Transport gratuit pentru comenzi online:

  • comenzi de peste 300 lei, în România
  • comenzi de peste 100 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate

 Recenzii de la clienti
Inca nu sunt comentarii

Prezentând aceleaşi tehnologii avansate în care profesioniştii medicinii de urgenţă au încredere, şi totuşi foarte uşor de folosit, Defibrilatorul Automat Extern (AED-DAE) este proiectat în mod specific pentru prima persoană care va asista o victimă a unui stop cardiac. Diferit de AEDurile cu meniuri complexe şi energie limitată pentru defibrilare, AED-ul automat LIFEPAK CR PLUS combină o operare simplă în doi paşi, un nivel perfect adecvat de ghidare şi capabilitatea de a urca energia de defibrilare la 360 de jouli, atunci când este nevoie.

 

Încrederea înseamnă un proces simplu, în doi paşi.

 

Doi paşi: pornirea aparatului şi aplicarea electrozilor pe pacient. Asta este tot ce este nevoie a fi facut pentru a face diferenţa între viaţă şi moarte datorată Stopului Cardiac şi a asigura o şansă mai bună de supravieţuire. AED-ul automat CR Plus preia controlul, oferind instrucţiuni ClearVoice şi livrează şocul - până la pragul maxim de 360 de jouli, cel mai mare din industrie, doar prin apăsarea unui buton, conform normelor din România. Un studiu recent arată că nu sunt riscuri de siguranţă atunci când salvatori necalificaţi folosesc un AED.

 

Suficient de simplu. Suficient de puternic.

Dacă viaţa dvs. ar fi pusă în pericol de un stop cardiac - dacă aţi avea nevoie de ajutorul unui coleg, prieten sau trecător - ce echipament de salvare v-aţi dori să fie la îndemână? În mod sigur un defibrilator care poate fi folosit de către un salvator neprofesionist. Dar ce aţi zice de un AED care poate creşte energia livrată dacă nivelul standard de şoc a fost ineficient în repornirea inimii dvs? LIFEPAK CR Plus AED are capabilitatea să livreze şocuri la 360 de jouli, cel mai mare nivel de energie din domeniu.

 

De ce 360 de jouli?

Un joule (J) este o unitate de energie folosită ca măsură a puterii şocului livrat de către un AED. Un şoc iniţial livrat de LIFEPAK CR Plus este de 200 de jouli (200 J), nivel de energie care a fost dovedit ca fiind suficient pentru defibrilarea majorităţii victimelor unui stop cardiac. Totuşi, câţiva pacienţi sunt mai dificil de defibrilat decât alţii, şi un şoc ineficient îi poate lăsa în FV mai mult timp şi poate cauza întreruperi costisitoare în RCP (resuscitare cardio- pulmonară). Physio-Control oferă numai AED-uri cu o plajă completă de energie, cu setările implicite în ordine crescătoare de 200J, 300J, şi 360J.

Un stiudiu recent a arătat un beneficiu semnificativ din punct de vedere statistic pentru energii crescătoare de defibrilare în comparaţie cu energii fixe scăzute pentru pacienţii în FV care necesită mai mult de un şoc de defibrilare In plus, American Heart Association a publicat ghiduri axate pe importanţa bunei coordonări dinre RCP şi defibrilare pentru a minimiza
întreruperile în compresiile toracice.
Pe scurt, credem că posibilitatea de a livra 360 jouli oferă pacienţilor o şansă mai bună
la un rezultat pozitiv.

 

Va rugam consultati si brosura (in limba romana) atasata.

9400694

Descarcari

Brosura LP CR Plus Romana

Descarcari (0)

Lifepak CR Plus Manual RO

Descarcari (0)

Produse asemanatoare

(Exista 5 alte produse in aceasi categorie)

 

Download PDF
 Recenzii

Fii primul/prima care isi spune parerea !

Defibrilator semiautomat AED Lifepak CR Plus
Confirma Confirma