Scaun ergonomic Air 1 Med

Dynamic™ conecteaza in mod natural cele doua tipuri de pozitie cu ajutorul unui mecanism automat de inclinare a sezutului care actioneaza in sincronicitate cu suportul lombar.

BQE Ergonomics

SCS

1 Produs

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

1 702,52

Scaune ergonomice BQE pentru operatori medicali

Scaunele Back Quality Ergonomics sunt proiectate sa faciliteze o pozitie corecta de lucru pe scaun pentru a preveni posibilele afectiuni musculoscheletale ale spatelui, gatului, umerilor sau mainilor.

Este cunoscut faptul ca, pentru a avea o maniera sanatoasa de a munci, este recomandata o alternare a pozitiei active de lucru cu cea pasiva. Va asumati o pozitie activa cand stati pe marginea scaunului si va inclinati in fata mentinandu-va lordoza naturala a coloanei folosindu-va muschii spatelui. Aceasta pozitie este corecta din punct de vedere medical, dar nu poate fi mentinuta pentru mult timp. O pozitie pasiva este mai putin obositoare, dar adesea ea este obtinuta cu pretul pierderii curvaturii corecte a coloanei vertebrale in zona lombara.

 

Alternarea regulata intre pozitia activa si cea pasiva reduce presiunea in discurile vertebrale si
minimizeaza iritarea sau intinderea ligamentelor sensibile cu conditia ca scaunul sa sustina o alternare corecta intre cele doua pozitii, adica sa aiba un mecanism bun de reglare a inclinarii sezutului, un bun suport lombar si o forma a sezutului care sa faciliteze o pozitie mai inalta de lucru, permitand un unghi mai mare intre sold si genunchi.

Toate scaunele BQE sunt ajustabile in inaltime si au un suport lombar reglabil atat in inaltime, cat si in profunzime (intensitate).
Toate scaunele BQE pot avea diferite tipuri de brate ajustabile, inclusiv brate rotative proiectate special pentru activitati medicale sau de laborator (endodontie, lucru la microscop, etc).

ComfortSit™ (manual)

ComfortSit™ are acelasi tip de sezut si support lombar ca Dynamic™, dar acestea nu se misca automat. Mecanismul de inclinare a ascaunului si suportul lombar pot fi insa ajustate manual pentru a corecta si sustine o postura sanatoasa.

Prezentare

  • Scaun Dynamic automat
  • baza neagra
  • cilindru negru
  • culoare neagra


Produse in aceeasi categorie