Matrici asortate Unimatrix kit 50buc+2inele

Unimatrix - 50 matrici asortate+2 inele de prindere

TDV Dental

4124

Acest produs nu mai este in stoc

144,00

Sistemul sectional de matrici Unimatrix, indicat pentru restaurarile de Clasa a II-a, este compus din matrici sectionale preformate si inele Unimatrix pentru atasarea acestora. Printra avantajele aduse de acest sistem in plus fata de matricile conventionale se remarca facilitatea realizarii punctului de contact si reconstructia natural anatomica a dintelui, usurinta in utilizare si confortul adus pacientului. Capetele inelelor Unimatrix sunt dotate cu tuburi de silicon care asigura o adaptare mai buna.

 

Mod de folosire

 

Selectati, dintre cele 3 dimensiuni disponibile, pe cea care se potriveste cel mai bine cavitatii pe care doriti sa o restaurati.

Instalati matricea pe fata proximala pe care doriti s-o restaurati. In cazul unei cavitati MOD, este recomandat sa restaurati o singura fata la un moment dat. Instalati pana.

Penele elastice TDV imbunatatesc adaptarea matricii, in acest caz nu folositi tuburile de silicon.

Instalati inelul Unimatrix. Folosirea sau nu a inelului si tuburilor de silicon Unimatrix si modalitatea de fixare depind in primul rand de preferintele personale si situatia clinica.

Dupa ce ati terminat restaurarea, inlaturati in primul rand inelul Unimatrix, apoi pana si in final matricea.

Pentru a obtine puncte de contact sigure este recomandat sa prevedeti o separatie anterioara a dintelui adiacent in timpul preparatiei, prin plasarea unei pene si/sau unui inel Unimatrix; deasemenea, este recomandata folosirea instrumentului Contact+ in timpul polimerizarii compozitului.


Indicatii

  • datorita convexitatii si grosimii de 0,05 mm, aceste matrici permit reconstructia perfecta a punctului de contact
  • usor, rapid si confortabil de montat pe dinte datorita sistemului de inel

 

Sterilizare

Inelul si tubulii de silicon sunt sterilizabili in autoclav (126ºC, 147kPa, 16min). Inainte de sterilizare, curatati-le folosind apa si un detergent enzimatic. Matricile sunt de unica folosinta, asadar refolosirea lor poate produce contaminare incrucisata.

 

Mod de prezentare
  • kit: 50 de matrici 
  • 2 inele
  • 8 tuburi de silicon

Produse in aceeasi categorie