NoCord W+B EXP 09.2018

 Material de amprenta cu astringent incorporat Wash + Body EXPIRA 09.2018
Centrix

37 Produse

62,40

156,00 lei

-60%

 EXPIRA 09.2018

 Material de amprenta cu astringent incorporat 

NoCord™ VPS este un material unic de amprenta care face munca dumneavoastra mult mai usoara si rezultatele mult mai predictibile.

NoCord™ VPS este un material de amprenta revolutionar care care produce evictiunea gingivala si in acelasi timp inregistreaza si amprenta finala. Este compus dintr-un silicon de aditie fluid NoCord™ Wash si un material chitos special creat NoCord™ MegaBody™ care actioneaza impreuna pentru a produce amprente de o inalta acuratete fara nevoia suplimentara de a utiliza paste sau fire de retractie.

NoCord Wash si NoCord MegaBody sunt siliconi de aditie VPS si ofera o excelenta stabilitate fizica si chimica alaturi de o inalta acuratete.

Fara sa fie nevoie de un pasi separati pentru obtinerea evictiunii dentare NoCord Wash si NoCord MegaBody au fost create special pentru a lucra impreuna si sa obtina cele mai fidele amprente finale. 

INTREBARI FRECVENTE:

 

Ce este sistemul de retractie si amprenta intr-un singur pas NoCord™ VPS?

NoCord™ VPS este un material de amprenta revolutionar care face amprentarea mult mai usoara si mai predictibila. Este un sistem conceput sa realizeze amprentarea fara un pas separat pentru realizarea evictiunii si hemostazei.

 

 

Ce este unic la sistemul de amprentare NoCord™ VPS comaparat cu alte materiale de amprenta VPS?

Produsul nostru revolutionar NoCord™ VPS produce evictiune gingivala, usuca sulcusul si realizeaza hemostaza fara sa fie nevoie sa utilizati fir sau agenti hemostatici. NoCord™ VPS contine 15% astringent (sulfat de aluminium amoniu) care controleaza transudatul de la nivelul santului gingival si opreste sangerarea, creand astfel un spatiu pentru materialul de amprenta fluid care sa capteze toate detaliile. Cand NoCord Wash este folosit impreuna cu NoCord MegaBody, materialul fluid va fi impins atraumatic in sulcus. Combinatia celor doua materiale produce o amprentare fidela a tuturor detaliilor.

Ce tehnica de amprentare trebuie folosite impreuna cu NoCord™ VPS?

Nu este nevoie sa invatati o noua Tehnica de amprentare. Folositi tehnica de amprentare intr-un singur timp.

 

 

Ce contine sistemul NoCord™ VPS?

Sistemul NoCord™ VPS contine materialul fluid NoCord Wash si materialul chitos NoCord MegaBody si toate accesoriile necesare care includ: lingurile pentru amprentare in ocluzie3.n.One™ de la Centrix, varfuri super-eficiente pentru mixare si tipsuri pentru aplicare intraorala.

 

 

Ce pasi elimina in realizarea amprentei sistemul NoCord™ VPS?

NoCord™ VPS este conceput sa realizeze amprente fara un pas separat pentru efectuarea evictiunii gingivale.

 

 

Materialul fluid NoCord Wash poate fi folosit impreuna cu alte materiale de amprenta?

Nu. NoCord Wash si NoCord MegaBody au fost concepute sa lucreze impreuna ca un singur sistem. Daca sunt utlizate separat nu se poate garanta sucesul in realizarea amprentelor.

 

 

NoCord MegaBody poate fi folosit impreuna cu alte materiale fluide de pe piata?

Nu. Daca NoCord MegaBody va fi folosit impreuna cu alte materiale fluide nu se va realiza evictiunea si hemostaza, deoarece doar NoCord Wash contine astringent incorporat.

 

 

Cat timp economisesc folosind sistemul de retarctie si amprentare NoCord™ VPS?

Puteti sa economisiti cel putin 3 minute pentru fiecare amprentare.

 

 

Ce indicatii clinice are NoCord™ VPS?

NoCord™ VPS este indicat atat pentru lucrarile provizorii sau pentru cele definitive, cum ar fi: coronae, punti, inlays, onlays, amprentarea pe implanturi, Fatete sau orice alta indicatie a materialelor de amprenta de tip VPS.

 

 

Ce substance sau materiale trebuie evitate aunci cad se foloseste NoCord™ VPS?

NoCord™ VPS (NoCord Wash si NoCord MegaBody) ca orice alt sistem VPS, nu trebuie sa vina in contact cu sulful (manusi de latex, sulfat ferric, etc) pentru a nu interfera cu priza.

Prezentare

  • NoCord Wash 1x50ml
  • NoCord MegaBody 1 x 50 ml

Produse in aceeasi categorie