lcp
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri
    Unitate chirurgicala Kyri

    Unitate chirurgicala Kyri Advanced

    Adauga la wishlistSterge din wishlist

    Unitate integrată pentru tratamente chirurgicale cu lampa Orion 40DS, masa chirurgicala Bridge, unitate hidrica, cart mobil, set 3 dulapuri Smart Trolley. Gratuit: sterilizator Sterilair Pro

    Livrare in aprox. 2 saptamani
    144.417,00 lei cu TVA
    Livrare in aprox. 2 saptamani
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Scaun Kyri

    Unitatea pentru tratamente chirurgicale stomatologice dispune de 4 motoare electrice, faţă de 2 motoare cum sunt dotate majoritatea unit-urilor stomatologice, pentru stabilirea corectă şi fidelă a poziţiei pacientului. De asemenea, dispune de un sistem electronic avansat de control al poziției acestuia fiind comandat de o pedală fără fir.
    Este proiectat să îndeplinească 2 cerinţe uzuale, şi anume: un program automat de revenire la poziţia de venire-plecare pacient şi un program pentru aşezarea în poziţia de clătire. În orice poziţie se aşază, se poate reveni la poziţia anterioară de lucru cu ajutorul funcţiei „Revenire la poziţia anterioară” („Recall last position”).

    Caracteristici şi sistemele de siguranță

    Baza unit-ului este din metal, protejată de coroziune prin zincare, cu o grosime de 15 mm pentru a oferi o stabilitate ridicată şi este dotată cu şuruburi de reglaj fin în plan orizontal.
    Ansamblul este acoperit cu măşti din plastic de calitate (ABS).
    Structura de rezistenţă a scaunului este realizată din ţeavă zincată rezistentă la coroziune, fiind debitată la cote precise cu ajutorul laserului. Aceasta este dotată cu senzori de presiune pentru a putea detecta eventualele anomalii în utilizare. Totodată, motoarele dispun de sisteme de protecţie la suprasarcină cu eliberare automată a tracțiunii.
    Pedala dispune de Joystick dublu pentru comenzile manuale ale scaunului și 4 butoane solide pentru activarea poziţiilor prestabilite.

    Tapiţerie tratată termic, rezistentă la: întindere în două direcţii, rupere, abraziune, tracțiune.
    Şezutul şi panoul de susţinere a picioarelor sunt detaşabile fiind prinse magnetic.
    Pe ambele părți ale fotoliului sunt două şine (conform cu EN ISO19054) pe care putem monta sisteme susţinere: braţe pacient, echipamente, linii de ser, etc.

    Tetiera se poate regla orbital fiind articulată pe trei axe.

    Kyri este singurul scaun chirurgical proiectat și construit în concordanță cu ergonomia dentară. Mișcările scaunului sunt controlate prin patru motoare, astfel permițând scaunului să fie mișcat în orice poziție, facilitând lucrul doctorului și crescând confortul pacientului. Scaunul poate avea un braț satelit pentru aspirația chirurgicală și rail-uri laterale pe care este posibilă montarea oricăror accesorii: cotiere, suporturi pentru buzunare fiziologice, suport pentru brațe suport, etc.

     

    Lampa chirurgicala Orion 40DS

     

    Recomandat în special pentru sălile de operație unde chirurgul are nevoie de o lampă mică pentru a evita interferențele cu alte echipamente suspendate.

    Excelent pentru chirurgie orală și maxilo-facială și chirurgie plastică / estetică.

    Cu 30 de reflectoare eliptice împărțite în 6 module, fiecare conținând 5 LED-uri, oferind 130.000 Lux.

    Există un inel de aluminiu în jurul cupolei pentru o poziționare mai ușoară.

    Cu ajutorul sistemului E-View, chirurgul poate ajusta diametrul câmpului iluminat pentru a obține lumina corectă pentru fiecare procedură chirurgicală.

    Tehnologie O-Glass 

    Sursa de lumină este protejată de O-Glass, un ecran difuzor de lumină din sticlă securizata transparentă, acoperit cu un film special de înaltă rezistență pentru a evita căderea fragmentelor în câmpul de operare în caz de spargere.

    Sticla este nestatică, rezistentă la zgârieturi și nu se îngălbeneste cu vârsta, spre deosebire de ecranele convenționale din policarbonat.

    E-Dentalight

    Această funcție permite înlocuirea iluminatului generat de lămpile tradiționale pentru unități dentare.

    Această funcție permite ca doar două module să lumineze și să se stabilească intensitatea și temperatura culorii.

    Focus spot pe gura (comparativ cu lămpile chirurgicale din spital).

    Diametrul iluminat de 15 cm (20 cm cu vedere extinsă) este perfect pentru evidențierea cavitatii bucale în chirurgie dentară, prevenind astfel strălucirea tipică a lămpilor de spital cu focalizare mai largă.

    Sistem de vizualizare E-View

    Chirurgul poate ajusta diametrul câmpului iluminat pentru a obține lumina corectă pentru fiecare procedură chirurgicală.

    Destinația utilizării

    Chirurgie dentară primară, chirurgie dentară avansată, chirurgie parodontală și chirurgie dentară generală (poate fi folosită ca lampă pentru scaun dentar).

    Lumina rece

    Creșterea radiației termice în câmpul de operare este proporțională cu cantitatea și puterea LED-urilor utilizate. Tecno-Gaz, datorită conceptului de lumină indirectă, foloseste doar câteva LED-uri.

    Confort

    Lumina indirectă, caracteristica principală a lămpilor scialitice Pentaled, îi oferă chirurgului o lumină rece, pătrunzătoare, dar confortabilă, datorită utilizării unei căi concepute pentru a reflecta toate razele de iluminare cu LED fără dispersie pe câmpul de operare.

    Aceasta permite:

    • Reducerea numărului de LED-uri utilizate.

    • Reducerea temperaturii câmpului.

    Cu principiul luminii indirecte, chirurgul și asistenții nu sunt niciodată deranjați de lumină și pot lucra fără oboseala a ochilor sau strălucire a luminii.

    E-WHITE

    Natura a inspirat toate descoperirile umane!

    Soarele este sursa principală de lumină, iar razele sale au emisie de lumină monocromatică, cu o colorare uniformă. Pe baza acestui concept, Tecno-Gaz și-a proiectat lămpile doar cu LED-uri albe pentru a evita orice modificare a temperaturii culorii pe câmpul de operare și a efectelor de umbră nedorite.

    ·         Montare pe tavan sau perete

     

    Masa chirurgicala Bridge

     

    Masa punte este un accesoriu simplu poziționat în spațiul ergonomic comun dintre doctor și asistentă. Poziția strategică contribuie la calitatea tratamentului chirurgical.

     

    Unitatea hidrică Kyri

    Elementul care face studioulk într-adevăr versatil, făcând trecerea de la chirurgie la stomatologie generală. Poate fi poziționat sub spațiul de lucru și echipat cu canule de aspirație.

     

    Cart mobil

     

    Posibilitate de configurare și flexibilitate operațională datorită Cartului Kyri. 5 poziții pentru instrumente și controlul total al ansamblului Kyri pentru a stoca și apela pozițiile dvs. favorite.

    Smart Trolley

    Prima linie de mobilier tehnic, care permite asistența dvs. într-o mai bună eficientă pe parcursul zilei de lucru. O inovație reală și o evoluție în cabinetul dentar.

    Tecno-Gaz a creat conceptul de Smart Trolley, schimband ceea ce parea a fi de neschimbat. Smart Trolley este o revolutie de tip Copernicus, nu numai fiindca inoveaza complet un sector, dar si pentru ca schimba identitatea si rolul unei componente majore a structurii cabinetului dentar. „Mobila” nu mai este o simpla componenta a imbunatatirii vizuale a structurii cabinetului, ci devine un element de organizare, ordine si eficienta, devenind un punct pozitiv in lucrul de zi cu zi.

    Creat sa va faca lucrul mai usor si mai productiv.

    De la depozitare la dispozitiv operator.

    Potrivit pentru toate clinicile: poate fi usor integrat si configurat.

    Pacientul este primit in zona de lucru fara a genera stres sau tensiune. Un impact vizual non-traumatic care ajuta pacientii sa depaseasca frica ancestrala fata de chirurgia dentara.

    Usor de curatat si dezinfectat.

    Flexibilitate maxima pentru orice tratament.

    Suport de piesa de mana retractabil

    Masa suport pentru piese de mana cu trei sectiuni retractabile pentru a asigura ca aveti intotdeauna la indemana ceea ce aveti nevoie, cu avantajul suplimentar de a ascunde totul intr-o singura miscare.

    Panou de conexiuni accesibil

    Rotite de ajustare pentru inclinarea suprafetelor

    Suport pentru ser fiziologic

    Smart Trolley Electromedical poate fi dotat cu un suport tip stalp pentru serul fiziologic. Carutul chirurgical perfect la indemana dvs. care, odata pregatit, va asigura ca aveti tot ce va trebuie la indemana.

    Smart Trolley Intraoperator

    Orice zona operatorie trebuie sa asigure doctorului tot ce are nevoie, in mod repetat si independent. Toate acestea sunt incapsulate in SmartTrolley Intraoperator: cand nu este folosit, totul ramane ascuns inauntru. Cand este folosit, atunci cand este scos din cutie, devine o unealta indispensabila.

    Ghidaje de inalta calitate cu sertare inlocuibile.

    Smart Trolley Electromedical

    Personalul clinicii foloseste o mare gama de unelte electromedicale in timpul procedurilor dentare. Solutia este Smart Trolley Electromedical care, prin sistemul de alimentare centralizat, modularitate si locul pentru pedale voluminoase, devine un element indispensabil organizational si functional.

    Suprafata inclinabila.

    Smart Trolley Postoperator

    Pentru a economisi timp si a manageria materialele contaminate, am dezvoltat Smart Trolley Postoperator. Multumita tancului integrat de decontaminare si a compartimentelor de reciclare, este un punct central pentru colectarea si sortarea materialului infectat.

     

    Echipament de decontaminarea si dezinfectara aerului  STERILAIR  PRO .

    Poate fi utilizat in toate clinicile unde se folosesc gaze , aer comprimat ?i cu ultrasunete 60 % din microparticule sunt infectate 70 % dintre persoanele infectate sunt microparticule mai mici de 0,3 microni si sunt apoi absorbite de corpul umanomul respira 10.000 litri de aer în 8 ore . Un procent ridicat de pacienti spitalizati se infecteaza cu  boli virale prin intermediul aerului .
    Avantaje si beneficii :
    Reduce riscul de contaminare a personalului  , asa cum cere legea

    Reduce sau elimina costurile si beneficiile pierdute ca urmare a absentelor îndelungate din cauza bolii .
    Reduce sau elimina riscurile pentru pacienti , crearea unui mediu bacteriologic pura .
    Garanteaza  imaginea dvs profesionala si reputatia , protejeaza sanatatea , a personalului si a pacientilor .
    Garanteaza eliminarea tuturor microorganismelor  , inclusiv a sporilor .
    Aerul este introdus în camera de sterilizare în interiorul dispozitivului , eliminând astfel orice radia?ie microbiene din aer .
    Poate functiona continuu , chiar si în prezenta persoanelor , asigurând o protectiie maxima pentru operatori .
    Foarte sielntiost . Compact si usor de instalat  Plug and Play .
    Acoperire de pana la 100 m3 .

    Caracteristici tehnice :
    Numarul de faze : 1
    Tipul de operare : Continuu
    M3 Flow / h : . 120
    Nivel de zgomot ( dBA ) : 32
    Becuri : 4 tuburi UV - C G13T8 25W ( 7W UVGI )
    Lungime de unda : 253,7 nm
    UVC raze Problema : Nu
    Ultraviolete de energie : 69 W/cm2 la 1 m ( per lampa )
    Echipament : filtru de praf , programator electronic .
    Structura: din aluminiu .
    Aproximativ lampa : 9000 h .
    Bactericid de control Lampa : Anti UV - C ( lumina de avertizare )
    Tensiunea de alimentare : 230 V + -10 %
    Curentul maxim de siguran?e : 2A
    Tensiunea de alimentare Frecventa : 50-60 Hz
    Consum maxim de energie electrica : 150 W
    Greutate neta : 15 kg
    Dimensiuni : 82 x 27 x 11 cm

    Prezentare video

    Sus