Numai online

Turbina Black Pearl Eco Borden

turbina fara lumina

Bien Air

1600039-001

1 Produs

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

1 238,20

CADOU: LUBRIMED  + SPRAYNET
Pretul competitiv diferentiaza turbina Black Pearl Eco de competitie. Are un spray separat aer/apa si se conecteaza direct la furtun cu 3 (Borden) sau 4 gauri (Midwest). Capul sau moderat de mare face aceasta turbina versatila prin excelenta.
Un instrument clasic.
  • 310 000 rpm
  • presiune de lucru 2,5 bar
  • 1 spray apa
  • push-button
  • conexiune Borden (2/3 gauri)

Tehnologii

 

Accu-Chuck

 


 

Precizia miscarilor doctorului trebuie transmisa pacientului fara nici un fel de interferente, de nici un fel. De aceea este atat de important ca instrumentul dvs. de lucru sa fie cat mai precis posibil. Tehnologiile de blocare si conducere in instrumentele rotative Bien Air sunt cele mai precise din piata. Si acest fapt nu este datorat norocului. Procedurile unice impun calitatea elvetiana care a castigat laudele si reputatia Bien Air: componente executate cu precizie de micron, rectificate si potrivite, pentru fiabilitate crescuta si nivele de zgomot reduse. Aceste lucururi confera instrumentului echilibrul perfect, fara nici un fel de lipsa de balans sau de vibratie. Precizia si fiabilitatea unica vi le vor face indispensabile. Si un avantaj suplimentar - frezele dvs. vor dura mai mult!

 

Soft Push

 


 

Mecanismul unic Bien Air de inserare si blocare a frezei. O usoara presiune este tot ceea ce este nevoie. Schimbarea frezei este rapida si confortabila. Mecanismul garanteaza o blocare ferma si totusi precisa.

 

Va rugam consultati manualul de intretinere atasat!!

Produse in aceeasi categorie