Turbina cu lumina Bora L +cupla unifix

Bora L + cupla midwest
1700305-001
3.245,13
cu TVA

turbina cu lumina. Necesita cupla Midwest Unifix (4 cai) 

Disponibil in maxim 10 zile

COMENZILE ONLINE AU PRIORITATE!

Conditii de utilizare, livrare si plata AICI

Transport gratuit pentru comenzi online:

  • comenzi de peste 300 lei, în România
  • comenzi de peste 100 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate

 Recenzii de la clienti
Inca nu sunt comentarii

Imaginati-va un instrument de performanta ridicata, atat de usor si fin si totusi atat de puternic si performant.

Incredibil de puternica, robusta si fiabila, turbina Bora incorporeaza tot ce este mai bun din tehnologia Bien-Air. Ea garanteaza igiena impecabila gratie valvei antireflux din capul sigilat si o nebulizare perfecta cu ajutorul celor trei spray-uri aer/apa separate Accu-Spray. Nu in ultimul rand, in Bora este incorporat mecanismul de blocare a frezei cu push-button Cool Touch cre reduce incalzirea. Un comfort suplimentar pe care in mod sigur pacientii dvs. il vor aprecia.

Caracteristici

  • 320 000 rpm
  • presiune de lucru 2,7 bari
  • 3 spray-uri aer/apa
  • sistem push-button Cool Touch
  • valva antiretractie apa
  • sistem de conexiune rapida, rotativ, prin intermediul cuplei Unifix 4-cai dotata cu valva antireflux pe returul de aer (neinclusa)

Tehnologii incorporate

 

Accu-Chuck

 

 

Precizia miscarilor doctorului trebuie transmisa pacientului fara nici un fel de interferente, de nici un fel. De aceea este atat de important ca instrumentul dvs. de lucru sa fie cat mai precis posibil. Tehnologiile de blocare si conducere in instrumentele rotative Bien Air sunt cele mai precise din piata. Si acest fapt nu este datorat norocului. Procedurile unice impun calitatea elvetiana care a castigat laudele si reputatia Bien Air: componente executate cu precizie de micron, rectificate si potrivite, pentru fiabilitate crescuta si nivele de zgomot reduse. Aceste lucururi confera instrumentului echilibrul perfect, fara nici un fel de lipsa de balans sau de vibratie. Precizia si fiabilitatea unica vi le vor face indispensabile. Si un avantaj suplimentar - frezele dvs. vor dura mai mult!

Accu-Spray

 

 

 

 

Cercetarile intreprinse de catre inginerii Bien-Air au demostrat foarte clar puterea superioara de racire a 6 duze separate de aer si apa. Cu sistemul ACCU-SPRAY, aerul disperseaza apa intr-un punct foarte precis, inainte de contactul cu freza.

Nebulizatia ultra-precisa obtinuta prin acest procedeu raceste freza si materialul dentar cat mai eficient posibil. Deasemenea, garanteaza vizibilitatea perfecta a campului de lucru. Traseele separate de aer si apa deasemenea previn blocajele.

 

Ceramic Revolution

 

 

 

O viata mai lunga, precizie mai mare. Mai putin zgomot, mai putine vibratii. Rulmentii de calitate superioara Bien-Air, fabricati din nitrit de siliciu (ceramici), sunt intr-o clasa proprie, separata, multumita uzarii semnificativ mai mici in comparatie cu rulmentii traditional. Mai mult, ei sunt capabili sa reziste la temperaturi mai inalte, sunt rezistent la coroziune si ofera izolare electrostatica, fiind, nu in ultimul rand, mai usor. CERAMIC REVOLUTION. Pentru performante extreme.

Cool touch

 

 

Bien Air este singurul producator din lume care ofera un mecanism de schimbare a frezei push-button cu un sistem de siguranta anti-incalzire. Astfel, se reduce riscul arderii pacientilor dvs. cu instrumentul. O bila din carbura de tungsten este asezata intre pushbutton si partea de sus a carcasei mecanismului de blocare a frezei. Va absorbi caldura in eventualitatea unui contact atunci cand freza se roteste. COOL TOUCH. O inventie exclusiva pentru confortul dvs. si siguranta pacientului.

Dualook

 

 

 

Dualook este implementata exclusiv la Bien-Air. In plus fata de a fi rezistent in orice conditii, cele doua fibre optice asigura o lumina care inconjoara obiectul, fara umbre. Cele doua surse de lumina va permit sa vedeti si sa apreciati adancimea clar si precis. Zonele in umbra sunt practic eliminate din zona de lucru, inclusiv cele din fata frezei. Ce s-ar intampla daca masina dvs. ar avea un singur far? DUALOOK: cea mai buna solutie de luminare de pe piata.

Cap sigilat

 

 

 

In combinatie cu o valva anti-retur, o banda de Teflon previne intrarea in instrument a oricaror reziduuri sau contaminanti. Igiena si fiabilitate crescute.

 

Soft Push

 

 

 

Mecanismul unic Bien Air de inserare si blocare a frezei. O usoara presiune este tot ceea ce este nevoie. Schimbarea frezei este rapida si confortabila. Mecanismul garanteaza o blocare ferma si totusi precisa.

1700305-001

Descarcari

Manual de utilizare RO

Descarcari (0)

Manual intretinere V3

Descarcari (0)

Produse asemanatoare

(Exista 16 alte produse in aceasi categorie)

 

Download PDF
 Recenzii

Fii primul/prima care isi spune parerea !

Spraynet
Confirma Confirma