KaVo GENTLEmini LUX 5000B

KaVo GENTLEmini LUX 5000B
1.002.3300
3.916,24
cu TVA

In completarea ideala a GENTLEsilence 8000, KaVo va ofera turbina GENTLEmini 5000. Aceasta noua turbina miniaturala combina avantajele GENTLEsilence 8000 cu un design miniatural al capului.

La comanda - va confirmam telefonic termenul

COMENZILE ONLINE AU PRIORITATE!

Conditii de utilizare, livrare si plata AICI

Transport gratuit pentru comenzi online:

 • comenzi de peste 300 lei, în România
 • comenzi de peste 100 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate

 Recenzii de la clienti
Inca nu sunt comentarii
in aceasta limba

In completarea ideala a GENTLEsilence 8000, KaVo va ofera turbina GENTLEmini 5000. Aceasta noua turbina miniaturala combina avantajele GENTLEsilence 8000 cu un design miniatural al capului.

 

Inaltimea redusa a capului permite o mai buna vizibilitate

 

 • KaVo GENTLEmini LUX 5000 BInaltimea capului, diametrul capului si angulatia patentata de 100° a capului
 • Totul este optimizat pentru o vizibilitate superioara si activitate nestingherita.


Caracteristici

 

De inalta precizie

 

Invelisul KaVo Plasmatec asigura o prindere perfecta. Prin alegerea materialelor de ceea mai inalta calitate si procesul special de acoperire, ofera suprafetei lui GENTLEsilence o prindere ferma si, in acelasi timp, o protejeaza impotriva deteriorarii mecanice.

 Suprafata Human Touch, cu excelenta sa suprafata igienica este de 2 ori mai puternic decat inoxul.

 

  Sigil igienic

  Invelis plasmatec

  Mansonul turbinei.


Invelis plasmatec KaVo • Prindere mai buna
 • Placut la atingere
 • Valoare de retentie mai buna


Beneficii

 

Marimea capului

 

Avand in vedere dimensiunile mai mici ale capului, turbina GENTLEmini impreuna cu frezele miniaturale de 16mm o fac ideala pentru un lucru mai usor atunci cand spatiul este restrictiv. Acest lucru este un avantaj mai ales pentru dentist, in special atunci cand sunt tratati copii mici si persoanele in varsta.


Operare silentioasaCele mai inovatoare solutii in ondulatie si tehnologie cinetica pentru a elimina in special, varfurile frecventei care deranjeaza si o reducere considerabila a intensitatii zgomotului pana la 59 dB(A).


Durata de viata


Pe drumul cel bun pe intreaga durata a lucrului. Rulmentii ceramici originali KaVo garanteaza o durata de viata mai mare cu o functionare excelenta si fara vibratii.


CompactDesignul geometric al unghiului capului de 100° si un unghi al cotului de 19° ofera un acces optim in zona de preparare.


Puterea de iesire


Puterea de iesire de 17W ofera o perfomanta si o eficienta foarte mare fara nici un compromis.


Usurinta in utilizareFiabil si la indemana, cu o putere de retentie de 29 Newtoni, prinderea push buton KaVo tine freza in siguranta in loc, facilitand utilizarea.


PrindereInvelisul KaVo Plasmatec asigura o prindere perfecta. Este de doua ori mai rezistenta ca otelul inoxidabil, garantand durabilitatea.


RacireTemperatura este intotdeauna potrivita. Cele trei porturi ale spray-ului emit o pulbere fina de spray, garantand ca instrumentul este intotdeauna racit - pana la varful frezei.


LuminaO iluminare perfecta. Cu 25000 de luxisi, tija din fibre optice a GENTLEmini LUX 5000 B lumineaza perfect zona de preparare - fara a crea umbre


IgienaCurat ca lacrima. instrumentele Kavo pot fi curatate (intr-un sistem termo-dezinfectant Miele) si sterilizate la temperaturi pana la 135 grade celsius in autoclav.


Filtru de apa microIncredere totala. Micro filtrele inlocuibile de apa din canalul sprayul garanteaza eficienta permanenta si o racire fara intrerupere.


Valve non-retur
Cap igienic. Valve non-retur automate, care fac parte din designul igienic unic al sistemului KaVo, previn eficient patrunderea mizeriei contaminate si particulelor in carcasa capului.


Regulator de presiune


Intotdeauna cu un pas inainte. Cand presiunea angrenajului este prea mare, sistemul integrat de control al presiuni reduce automat presiunea la un nivel optim de 2.6 bari.


Cupla MULTIflex


Compatibilitate perfecta. GENTLEmini este compatibil cu toate cuplele sistemului KaVo MULTIflex, ceea ce inseamna ca poate fi folosit cu orice unitate de tratament.


Date tehnice

GENTLEmini LUX 5000 B (1.002.3300)


 • Tija din fibre optice (25000 de luxisi)
 • Silentios, operare fara vibratii (59 dB(A))
 • Putere de 17 wati la numai 2.6 bari presiune
 • Rulmenti originali KaVo
 • Sistem de prindere push buton (putere de retentie 29 N)

1.002.3300

Referinte specifice

Produse asemanatoare

(Exista 16 alte produse in aceasi categorie)

 Recenzii

Fii primul/prima care isi spune parerea !

KaVo GENTLEmini LUX 5000B
Confirma Confirma