Gel gingival pentru gingii sensibile Parodium

 Parodium gel gingival este pentru gingii sensibile, previne inrosirea, umflarea si sangerarea gingiilor, mirosul neplacut al respiratiei. Tub 50 ml. 

Pierre Fabre

PARO

23 Produse

17,47

Descriere
Parodium gel gingival este pentru gingii sensibile, previne inrosirea, umflarea si sangerarea gingiilor, mirosul neplacut al respiratiei.

Compozitie
Clorhexidina (digluconat) 0,02 g; Rheum Palmatum (extract de) 0,20 g; Excipient q.s.p. 100 g. Contine formaldehida.

Actiune terapeutica
Gelul gingival Parodium pentru gingii sensibile contine un agent antibacterian puternic: Clorhexidina si un extract din planta Rheum Palmatum. Clorhexidina: un agent antibacterian puternic. Clorhexidina favorizeaza eliminarea placii bacteriene si impiedica reaparitia ei. Ea asigura o protectie de lunga durata, acoperind intervalul intre doua spalari pe dinti. Rheum Palmatum: o planta cu proprietati calmante. Aceasta planta de origine chineza este cunoscuta de 4000 de ani pentru proprietatile ei. Rizomul sau contine glicozide si agenti tananti. Unii din compusii sai au o activitate benefica asupra umflarii gingiilor. Excipient: Parodium are proprietati farmaceutice speciale. El adera perfect la gingie si mentine direct pe zonele sensibile principalii componenti pentru o mai buna eficacitate.

Indicatii
Parodium este un produs pentru tratamente buco-dentare. Trebuie aplicat direct pe gingie cu degetul sau cu aplicatorul. Nu stergeti. Va sfatuim sa-l folositi de 3 ori pe zi. Parodium favorizeaza prevenirea: inrosirii si umflarii gingiilor; sangerarii gingiilor; mirosului neplacut al respiratiei.

 

Prezentare

  • tub 50 ml

Produse in aceeasi categorie