CONDITII DE UTILIZARE, LIVRARE SI PLATA

Domeniul si magazinul online www.tehnicaldent.ro sunt proprietatea SC TEHNICAL DENT SRL inregistrata la registrul comertului cu
RO 11758273 si J09/137/1999.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 2 ore si maxim 30 de zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ).

Livrarea se face:

  • in aceiasi zi, daca comanda este plasata pana in ora 12:00 si orasul de livrare este BUCURESTI
  •  a doua zi, pentru comenzile primite pana in ora 15:00 (sau luni, daca ziua plasarii comenzii este vineri)
  • peste doua zile, pentru comenzile primite dupa ora 15:00
  • marti (sau urmatoarea zi legala lucratoare), pentru comenzile primite vineri dupa ora 15:00

 Termenii de livrare (timp si pret) sunt valabili numai pentru localitatile aflate in zona de livrare a NEMO EXPRESS


tehnicaldent.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile si stocurile sunt actualizate zilnic, insa ele pot suferi modificari. Orice comanda va fi validata telefonic, si orice neconcordanta fata de preturile si stocurile afisate pe website va fi comunicata clientului, astfel incat acesta sa valideze comanda luand la cunostinta aceste informatii.

Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit , accesand link-ul aflat in descrierea produsului acolo unde este prezentat.
Fotografiile prezentate pe site au valoare pur informativa, nefiind contractuale.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie, acolo unde este cazul.

In anumite situatii produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data facturii.


Nu se pot returna consumabile cu ambalajul desfacut, decat in cazuri speciale.
Magazinul online tehnicaldent.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau/si procesare administrativa din valoarea produsului in cazul unui retur.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei.
Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei.
Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

Livrarea coletelor se face prin firma de curierat rapid (Nemo Express sau alta firma agreata de cumparator)  pentru comenzile cu localitate de livrare in afara Bucurestiului. Pretul mentionat pe site corespunzator taxelor de livrare este valabil doar in cazul folosirii de catre Tehnical Dent a curierului agreat. In cazul in care clientul opteaza pentru un alt curier, acesta va plati catre acesta din urma taxele de transport, coletul fiind trimis cu plata transportului la destinatar.


Pentru comenzile in valoare de peste 100 de lei, transportul pe raza orasului Bucuresti este gratuit.


Pentru coletele trimise prin curierat rapid, timpul mediu de livrare este de 24h pentru orasele principale din tara si 36h pentru celelalte orase, iar livrarea se va face la sediul clientului.

Clientul poate ridica personal comanda de la oricare din sediile noastre,  prezentate la sectiunea contact, fara nici un cost de livrare, daca mentioneaza acest lucru in comanda, prin selectarea ca metoda de transport "Tehnnical Dent - ridicare din showroom", sau specifica acest lucru operatorului nostru la confirmarea comenzii.

Pentru livrarile prin NEMO EXPRESS,costul este de 12 lei (TVA inclus) pentru primele 3 Kg, daca clientul nu se afla in reteaua de distributie NemoExpress, se va plati o taxa suplimentara de 1 leu/km,  TVA inclus.

Costul platii prin ramburs este inclus in costul de transport.

Daca clientul doreste plata prin Ordin de Plata, in contul nostru prezentat la sectiunea "Despre Noi", va mentiona acest lucru la plasarea comenzii (prin selectarea Plateste prin transfer bancar) ori operatorului, in momentul confirmarii comenzii.
Se va  emite o factura proforma pe numele clientului, cu produsele si preturile din comanda online, care se va folosi pentru plata prin transfer bancar. 

Un operator va va suna sa confirme fiecare comanda, cu aceasta ocazie fiind stabilite modalitatea de livrare, plata, etc.

 

Prezentele conditii sunt declarate acceptate prin utilizarea prezentului magazin online.