lcp
    Endorez

    Endorez

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    1100

    sistem pasta-pasta pe baza de rasina biocompatibila, metaacrilat, proprietatile hidrofile nu compromit agentii de bonding, radioopaca

    Stoc epuizat
    615,56 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare



    Caracteristici:

    • Singurul sigilant hidrofilic self-priming
    • Caracteristici superioare de scurgere si comportament excelent in mediile umede
    • Sigileaza excelent, facand priza mai ales in canalele umede
    • Sigilant cu fotopolimerizare duala
    • Radioopac

      EndoRez este un sigilant de canal pe baza de rasina biocompatibila, cu UDMA. Formula EndoRez are proprietati hidrofile datorita carora nu sunt compromisi agentii de bonding. Capacitatea de fotopolimerizare duala permite fotopolimerizarea imediata a stratului de deasupra, putandu-se plasa si restaurarea directa in cadrul aceleiasi sedinte. EndoRez este la fel de opac precum gutta percha, simplificandu-se astfel analizele radiografice.

      EndoRez a fost plasat in imediata apropiere a apexului, cu aplicatorul NaviTip si cu un singur con de gutta percha in fiecare canal. Rezultatul este o sigilare de calitate in intreaga arhitectura a canalului, care este si radioopaca!
       


      Tehnica clinica

      Fixati conurile EndoRez pe lungime. Verificati radiografic. Pot fi folosite, de asemenea, si conurile de gutta percha de la Ultradent (Ultradent’s Premium Stiff Gutta Percha).
      Uscati canalul folosind aplicatorul Ultradent Capillary Tip si adaptoarele Luer Vacuum Adapter, iar apoi conurile de hartie.
      Folosind un aplicator NaviTip si o seringa de tip Skini cu EndoRez, inserati aplicatorul la 2 mm de apex. Exprimati EndoRez pe masura ce retrageti usor seringa, pana cand pasta de obturatie este vizibila la intrarea in canal. Pentru a evita formarea de bule, pastrati capatul aplicatorului in EndoRez pe masura ce retrageti seringa.
      Introduceti conul de gutta percha EndoRez pe lungime. Nu sunt necesare conuri suplimentare. EndoRez se va fixa in canal in aproximativ 15 minute. Indepartati partea din exterior a conului de gutta percha si restaurati aspectul coronal, ca de obicei. EndoRez este de asemenea indicat pentru tehnicile de condensare laterala sau cele in care se foloseste gutta percha incalzita.

      Spre deosebire de alte sisteme de obturatie, EndoRez se preteaza la corectarea imediata in cazul in care, dupa verificare, nu sunteti multumit de gradul de extindere in interiorul canalului. Va recomandam efectuarea unei radiografii inainte de topirea conului; in cazul in care doriti sa scurtati sau sa lungiti, indepartati si rezolvati problema.

     

    Prezentare

    • kit: 1 seringa Twospense pasta-pasta 6 ml
    • 20 de aplicatoare Ultra-Mixer
    1100

    Sus