Boralina + cupla unifix borden

Boralina + cupla unifix borden
1700200-001
2.663,89
cu TVA

turbina fara lumina, cupla unifix borden

Lipsa stoc

COMENZILE ONLINE AU PRIORITATE!

Conditii de utilizare, livrare si plata AICI

Transport gratuit pentru comenzi online:

  • comenzi de peste 300 lei, în România
  • comenzi de peste 100 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate


 Recenzii de la clienti
Inca nu sunt comentarii
Calitate si durabilitate la un pret competitiv. Boralina este o versiune simplificata a turbinei Bora, fara lumina si cu un singur spray. Proiectata cu aceleasi linii directoare ale fratelui mai mare, este remarcabil de puternica si de durabila. Schimbarea instrumentului nu poate fi mai simpla, multumita cuplarii rapide Unifix.
  • turbina fara lumina
  • 310 000 rpm
  • presiune de lucru 2,7 bari
  • 1 spray apa
  • push-button
  • cupla unifix borden (2/3 gauri)
  • ref 1700200-001

Tehnologii incorporate

 

Accu-Chuck

 


 

Precizia miscarilor doctorului trebuie transmisa pacientului fara nici un fel de interferente, de nici un fel. De aceea este atat de important ca instrumentul dvs. de lucru sa fie cat mai precis posibil. Tehnologiile de blocare si conducere in instrumentele rotative Bien Air sunt cele mai precise din piata. Si acest fapt nu este datorat norocului. Procedurile unice impun calitatea elvetiana care a castigat laudele si reputatia Bien Air: componente executate cu precizie de micron, rectificate si potrivite, pentru fiabilitate crescuta si nivele de zgomot reduse. Aceste lucururi confera instrumentului echilibrul perfect, fara nici un fel de lipsa de balans sau de vibratie. Precizia si fiabilitatea unica vi le vor face indispensabile. Si un avantaj suplimentar - frezele dvs. vor dura mai mult!

 

Soft Push

 


 

Mecanismul unic Bien Air de inserare si blocare a frezei. O usoara presiune este tot ceea ce este nevoie. Schimbarea frezei este rapida si confortabila. Mecanismul garanteaza o blocare ferma si totusi precisa

 

Free move  
Libertate de miscare pentru confort optim de lucru. Datorita cuplei rapide flexibile si usor rotative, combinatia Bien Air turbina/motor/furtun se va dovedi un partener de lucru placut pe perioada intregii zile.
Gold Connect
Bien Air echipeaza instrumentele cu contacte electrice aurite. Prin acest procedeu se asigura un contact electric imbunatatit si rezistenta excelenta la coroziune.

 

1700200-001

Referinte specifice

Descarcari

Manual intretinere V3

Descarcari (0)

Produse asemanatoare

(Exista 16 alte produse in aceasi categorie)

 

Download PDF
 Recenzii

Fii primul/prima care isi spune parerea !

Boralina + cupla unifix borden
Confirma Confirma