lcp
    Herculite Ultra Refill

    Herculite Ultra seringa 4g

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    34004I

    seringa refill 4g

    Stoc epuizat
    190,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    De peste 20 de ani Herculite XRV este standardul industriei pentru materiale compozite. In lume, stomatologii au folosit Herculite XRV pentru 250 milioane de obturatii. Respectand promisiunea de a crea produse inovative, de calitate, Kerr face din nou istorie lansand un nou compozit inovativ conectat la un brand puternic - Herculite XRV Ultra, compozit nanohibrid – produs de calitate superioara in care medicii pot avea incredere. Tehnologia de ultima ora inclusa in acest compozit inovativ – nanoumplutura si ofera estetica superioara si manevrabilitate imbunatatita. Alte caracteristici sunt : rezistenta, atat la compresie, cat si la fracturare. A fost imbunatatita estetica restaurarii finale prin copierea opalescentei si fluorescentei dintilor naturali.

    Bazandu-ne in dezvoltarea noului produs pe experienta clinica a Herculite XRV, Kerr a reusit sa produca un material care ofera tot ceea ce medicilor le place la Herculite XRV imbunatatind in acelasi timp estetica si lustruirea.»declara Trina Moskal Product Manager Kerr U.S. Ceea ce facem este sa modernizam un produs minunat adaugandu-i tehnologie de ultima ora» a declarat Iva Fruniova Product Manager Kerr Europa  facem acest lucru bazandu-ne pe platforma Herculite XRV care este sustinuta de studii de lunga durata si care este acceptata de catre piata stomatologica.» 

    Avantajele noului Herculite XRV Ultra compozit nano hibrid sunt semnificative incluzand: estetica superioara , lustruire , rezistenta mecanica si acea manevrabilitatea pe care stomatologii de pretutindeni o cunosc si o apreciaza de 20 de ani la Herculite.

     Kerr ofera acum 2 compozite exceptionale in familia Herculite “ un compozit de incredere si cu experienta clinica indelungata Herculite XRV si un nou compozit nanohibrid Herculite XRV Ultra, compozit universal pentru restaurai anterioare si posterioare care sa raspunda cerintelor estetice ale stomatologiei moderne. 

    Prezentare

    • seringa refill

    Nuante:

    • smalt: A2, A3, A3,5
    • dentina: A2, A3, A3.5
    34004I

    Fisa tehnica

    Trusa / Refill
    Refill

    Sus