Herculite Ultra Mini kit

HEN
325,00
cu TVA

kit compozit foto 3 seringi x 4 g

Lipsa stoc

PRIORITATE COMENZI ONLINE!

Conditii de utilizare, livrare si plata

Transport gratuit pentru comenzi online:

  • comenzi peste 300 lei, în România
  • comenzi peste 250 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate


 Recenzii de la clienti
Inca nu sunt comentarii
in aceasta limba
Download PDF

De peste 20 de ani Herculite XRV este standardul industriei pentru materiale compozite. In lume, stomatologii au folosit Herculite XRV pentru 250 milioane de obturatii. Respectand promisiunea de a crea produse inovative, de calitate, Kerr face din nou istorie lansand un nou compozit inovativ conectat la un brand puternic - Herculite XRV Ultra, compozit nanohibrid produs de calitate superioara in care medicii pot avea incredere. Tehnologia de ultima ora inclusa in acest compozit inovativ  nanoumplutura  ofera estetica superioara si manevrabilitate imbunatatita. Alte caracteristici sunt : reszistenta, atat la compresie, cat si la fracturare. A fost imbunatatita estetica restaurarii finale prin copierea opalescentei si fluorescentei dintilor naturali.

Bazandu-ne in dezvoltarea noului produs pe experienta clinica a Herculite XRV, Kerr a reusit sa produca un material care ofera tot ceea ce medicilor le place la Herculite XRV imbunatatind in acelasi timp estetica si lustruirea.declara Trina Moskal Product Manager Kerr U.S. Ceea ce facem este sa modernizam un produs minunat adaugandu-i tehnologie de ultima ora a declarat Iva Fruniova Product Manager Kerr Europa  facem acest lucru bazandu-ne pe platforma Herculite XRV care este sustinuta de studii de lunga durata si care este acceptata de catre piata stomatologica.

Avantajele noului Herculite XRV Ultra compozit nano hibrid sunt semnificative incluzand: estetica superioara , lustruire , rezistenta mecanica si acea manevrabilitatea pe care stomatologii de pretutindeni o cunosc si o apreciaza de 20 de ani la Herculite.

Trusa contine:

  • 3 seringi a 4 g  cu nuantele: Smalt A2, A3, Dentina A2
  • Optibond Solo Plus 5 ml
  • Gel Demineralizant 3g
  • 10 varfuri pentru aplicare
  • 25 placute cu godeuri
  • 50 aplicatoare Kerr
HEN

Fisa tehnica

Trusa / Refill
Trusa

Referinte specifice

Descarcari

Oferte kerr decembrie

Descarcari (0)

Produse asemanatoare

(Exista 16 alte produse in aceasi categorie)

 Recenzii

Fii primul/prima care isi spune parerea !

Herculite Ultra Mini kit
Confirma Confirma