lcp
    Compresor dentar cu uscator

    Compresor dentar cu uscator

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    AC1500D

    Compresor dentar silentios cu dezumidificator / uscator de aer

    Stoc epuizat
    3.890,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Compresorul cu uscator a devenit o dotare de baza in Europa si America, cei mai multi specialisti inlocuindu-si compresoarele conventionale.

    Acesta dispune de un sistem de racire integrat, reusind ca pe timp de vara sa mentina o temperatura optima in admisia de aer, iar pe timp de iarna pastreaza un aer uscat in incinta (butelia) compresorului, fara umezeala.

    Compresorul cu uscator este vital in stomatologia moderna.

    Cu cat traseul (furtunul) este mai lung de la compresor pana la scaun, si cu cat sunt mai mari diferentele de incalzire zi-noapte, cu atat se va forma mai mult condens pe circuit. Incercati sa scoateti turbina si sa apasati pe pedala de aer, atunci cand folositi prima oara scaunul iarna si a fost frig peste noapte/weekend! Veti vedea ca se refuleaza apa pe circuitul de aer! Apa care, in cazul in care contamineaza o preparatie pentru obturatie sau un tratament de canal, deterioreaza fara echivoc rezultatul muncii dumneavoastra!

    Acelasi lucru este valabil si pentru folosirea aparatelor de profilaxie cu Bicarbonat de Sodiu de tip AirFlow / ProphyJet! Apa contamineaza pudra de bicarbonat, care, la randul ei, se blocheaza pe orificiile inguste ale dispozitivului, ducand, in mare parte din cazuri, la defectarea definitiva a aparatului, cu costuri foarte mari de reparatie (inlocuire varf!).

    Compresorul cu uscator usuca si dezumidifica aerul care este stocat in butelie, astfel tot  aerul de pe circuit va fi lipsit de umezeala, ducand implicit la lipsa condensului!

    AVANTAJE

    Permite folosirea in siguranta a PROFI JETULUI cu pudra de bicarbonat: umezeala nu mai patrunde in interior, pudra nu se mai intareste pe varful PROFI JETULUI

    Atunci cand uscati o cavitate, patrunderea particulelor de apa poate compromite totul: de la adeziunea bondingului si implicit afectarea rezistentei obturatiei, pana la esecul tratamentului de canal prin patrunderea apei nesterile. Doar prin folosirea unui compresor cu uscator puteti fi siguri ca apa nu va contamineaza manoperele!

    Specificatii:

    Compresor cu aer

    Putere: 1500W;

    Viteza de actiune: 1450 rpm;

    Capacitate de lucru: maxim 2 unituri dentare;

    Capacitate : Butelie 50L;

    Debit de aer livrat: 203 litri/minut

    Presune maxima: 8 bari;

    Nivel de lucru 55/58 dB (foarte redus, poate fi tinut intr-o incapere ventilata adiacenta cabinetului)

    Dimensiuni: 450*500*800mm;

    Greutate produs: 24kg;

    3 roti de miscare pentru o manevrabilitate usoara;

    Materiale de calitate superioara, radiatorul fiind din cupru.

    AC1500D

    Sus