lcp
    Ochelari detectie cancer oral Goccles

    Ochelari detectie cancer oral Goccles

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    GOCCLES
    Stoc epuizat
    6.490,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Ochelari de screening pentru detectarea cancerului oral

    PREVENTIA SI SCREENINGUL POT SALVA VIATA PACIENTULUI.

    Cancerul oral este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer la nivel mondial, insa, din pacate, detectarea sa de abia in stadiu tardiv este o problema comuna la nivel mondial.

    Descoperirea precoce este cel mai important pas in reducerea ratei de deces: atunci cand sunt detectate in primele stagii, pacientii au o rata de supravietuire de 80 pana la 90 la suta.

    Cunoasterea factorilor de risc si controalele periodice, inclusiv screeningul intregii guri, sunt esentiale in depistarea precoce a leziunilor canceroase si precanceroase.

    Folosind ochelarii inovativi Goccles puteti efectua un test simplu, non-invaziv si nedureros al cavitatii bucale, pentru depistarea precoce a cancerului oral si a altor leziuni precanceroase.

    CE ESTE FLUORESCENTA SI AUTOFLUORESCENTA TESUTULUI CELULAR?

    Celulele contin molecule fluorescente, numite si fluorofore sau pur si simplu fluori, care devin fluorescente atunci cand sunt excitate de radiatia UV / Vis de o lungime de unda adecvata, raspunzand intr-un mod distinct la lumina in comparatie cu alte molecule. Aceasta emisie de fluorescenta, care rezulta din fluoroforii endogeni, este o proprietate intrinseca a celulelor si se numeste auto-fluorescenta (pentru a se distinge de semnalele fluorescente obtinute prin adaugarea de markeri exogeni).

    Cu alte cuvinte, fluorescenta este o proprietate a unor molecule in care lumina de o culoare este absorbita, care are ca rezultat lumina unei alte culori.

    In medicina, abordarea fundamentala a detectarii fluorescentei displaziei si a malignitatii precoce este utilizarea auto-fluorescentei endogene specifice tesuturilor.

    Comportamentul auto-fluorescent al tesuturilor poate fi detectat cu usurinta in mucoasa bucala cu un filtru optic dupa excitarea celulelor folosind o lumina de excitatie (cum ar fi o lumina unei lampi de polimerizare standard). Aceasta tehnica permite depistarea rapida a suprafetelor interne ale mucoasei bucale, pentru a oferi un ajutor precis si non-invaziv pentru detectarea displaziei si a cancerului precoce.

    DE CE SA ALEGI GOCCLES?

    Functioneaza cu lampi de fotopolimerizare obisnuite - Goccles este un dispozitiv medical dezvoltat pentru a fi utilizat in combinatie cu lampile foto deja prezente in cabinetele stomatologice.

    Filtru optic inovativ brevetat - Filtrul optic special creat in colaborare cu Universitatea Catolica din Roma va permite sa vedeti intr-un mod clar si precis anomaliile cavitatii bucale.

    Accesibil si usor de utilizat - Un produs usor de utilizat, care ofera posibilitatea de a lucra cu echipamente existente, optimizand astfel costurile.

    Autofluorescenta tisulara - examenul de autofluorescenta, pe langa examenul cu ochiul liber, contribuie la detectarea marginilor reale ale leziunilor precanceroase si canceroase chiar in stadiul initial.

    Produs si brevet italian - Proiectat, fabricat si patentat in Italia, Goccles® este un produs care ofera o garantie a eficientei si a calitatii in timpul screeningului.

    Neinvaziv - Dispozitivul va permite sa efectuati o examinare non-invaziva si nedureroasa a cavitatii bucale, asigurand starea de bine a pacientului.

    Descoperiti rapid leziuni suspecte - Prin procesul de autofluorescenta tisulara, o examinare rapida si nedureroasa va permite sa vizualizati marginile leziunilor suspecte chiar si intr-un stadiu incipient si daca nu sunt vizibile cu ochiul liber.

    Continut pachet

    1 x Ochelari screening cancer

    1 x clip special pentru conectarea la camera foto a telefonului mobil, pentru a va permite fotografierea leziunilor

    Accesorii

    Review Dental Advisor 

    GOCCLES

    Sus