Ochelari detectie cancer oral Goccles

  • Nou
GOCCLES

PRIORITATE COMENZI ONLINE!

Conditii de utilizare, livrare si plata

Transport gratuit pentru comenzi online:

  • comenzi peste 300 lei, în România
  • comenzi peste 250 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate


 Recenzii de la clienti
Inca nu sunt comentarii
in aceasta limba
Download PDF

Ochelari de screening pentru detectarea cancerului oral

PREVENȚIA ȘI SCREENINGUL POT SALVA VIATA PACIENTULUI.

Cancerul oral este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer la nivel mondial, insa, din păcate, detectarea sa de abia în stadiu tardiv este o problemă comună la nivel mondial.

Descoperirea precoce este cel mai important pas în reducerea ratei de deces: atunci când sunt detectate în primele stagii, pacienții au o rată de supraviețuire de 80 până la 90 la sută.

Cunoașterea factorilor de risc și controalele periodice, inclusiv screeningul întregii guri, sunt esențiale în depistarea precoce a leziunilor canceroase și precanceroase.

Folosind ochelarii inovativi Goccles puteți efectua un test simplu, non-invaziv și nedureros al cavității bucale, pentru depistarea precoce a cancerului oral și a altor leziuni precanceroase.

CE ESTE FLUORESCENȚA ȘI AUTOFLUORESCENȚA TESUTULUI CELULAR?

Celulele conțin molecule fluorescente, numite și fluorofore sau pur și simplu fluori, care devin fluorescente atunci când sunt excitate de radiația UV / Vis de o lungime de undă adecvată, răspunzând intr-un mod distinct la lumină în comparație cu alte molecule. Această emisie de fluorescență, care rezultă din fluoroforii endogeni, este o proprietate intrinsecă a celulelor și se numește auto-fluorescență (pentru a se distinge de semnalele fluorescente obținute prin adăugarea de markeri exogeni).

Cu alte cuvinte, fluorescența este o proprietate a unor molecule în care lumina de o culoare este absorbită, care are ca rezultat lumina unei alte culori.

În medicină, abordarea fundamentală a detectării fluorescenței displaziei și a malignității precoce este utilizarea auto-fluorescenței endogene specifice țesuturilor.

Comportamentul auto-fluorescent al țesuturilor poate fi detectat cu ușurință în mucoasa bucală cu un filtru optic după excitarea celulelor folosind o lumină de excitație (cum ar fi o lumina unei lampi de polimerizare standard). Această tehnică permite depistarea rapidă a suprafețelor interne ale mucoasei bucale, pentru a oferi un ajutor precis și non-invaziv pentru detectarea displaziei și a cancerului precoce.

DE CE SA ALEGI GOCCLES?

Funcționează cu lampi de fotopolimerizare obișnuite - Goccles este un dispozitiv medical dezvoltat pentru a fi utilizat în combinație cu lămpile foto deja prezente în cabinetele stomatologice.

Filtru optic inovativ brevetat - Filtrul optic special creat în colaborare cu Universitatea Catolică din Roma vă permite să vedeți într-un mod clar și precis anomaliile cavității bucale.

Accesibil și ușor de utilizat - Un produs ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a lucra cu echipamente existente, optimizând astfel costurile.

Autofluorescența tisulară - examenul de autofluorescență, pe lângă examenul cu ochiul liber, contribuie la detectarea marginilor reale ale leziunilor precanceroase și canceroase chiar în stadiul inițial.

Produs și brevet italian - Proiectat, fabricat și patentat în Italia, Goccles® este un produs care oferă o garanție a eficienței și a calității în timpul screeningului.

Neinvaziv - Dispozitivul vă permite să efectuați o examinare non-invazivă și nedureroasă a cavității bucale, asigurând starea de bine a pacientului.

Descoperiți rapid leziuni suspecte - Prin procesul de autofluorescență tisulară, o examinare rapidă și nedureroasă vă permite să vizualizați marginile leziunilor suspecte chiar și într-un stadiu incipient și dacă nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Continut pachet

  • 1 x Ochelari screening cancer
  • 1 x clip special pentru conectarea la camera foto a telefonului mobil, pentru a va permite fotografierea leziunilor
  • Accesorii

Review Dental Advisor 

GOCCLES

Referinte specifice

Produse asemanatoare

(Exista 2 alte produse in aceasi categorie)

 Recenzii

Fii primul/prima care isi spune parerea !

Ochelari detectie cancer oral Goccles
Confirma Confirma