Trusa 7 MicroLuxatoare

Kit de 7 Micro Luxatoare cu margini zimtate, cu varfuri de inalta rezistenta cu coating de titan, pentru operatiuni de mare finete

Carelife

22107136

19 Produse

549,99

Kit de 7 Micro Luxatoare cu margini zimtate, cu varfuri de inalta rezistenta cu coating de titan, pentru operatiuni de mare finete, permitandu-va in acelasi timp si o precizie extrem de ridicata si aplicarea unor forte mari, datorita rezistentei extraordinare a titanului din care sunt construite varfurile instrumentelor.

Micro-zimtii fini ajuta la eliberarea dintelui din alveola si din ligamentul periodontal.

Manerele sunt codate pe culori, pentru o identificare usoara.

Instrumentele sunt echilibrate pentru a putea fi folosite foarte usor, avand manerul din inox solid, mai greu, si varfurile din titan, foarte usoare, astfel senzatia de a le tine in mana este foarte placuta, oferindu-va siguranta.

Micro Luxatoarele sunt de diferite forme si marimi, si sunt destinate operatiunilor de precizie care necesita aplicarea unor forte mari. Varfurile sunt foare ascutite, insa sunt zimtate pe margini pentru o priza sporita pe os.

Toate instrumentele vin intr-o cutie din inox, autoclavabila, cu suporti din silicon care mentine instrumentele pe loc, fiind foarte practica pentru a fi autoclavata si folosita in operatii complexe.

Totul la un pret incredibil de avantajos!

Produse in aceeasi categorie