lcp
    Demi Plus Lampa Fotopolimerizare Led Kerr

    Demi Plus Lampa Fotopolimerizare Led Kerr

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    DEMR
    Stoc epuizat
    4.200,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Lampa fotopolimerizare Demi Plus, sustinuta de Tehnologia Demetron, reprezinta generatia de lampi de fotopolimerizare premium. Combina tehnologia sofisticata cu un design inovativ care imbunatatesc performanta si asigura o fotopolimerizare eficienta in orice situatie clinica.
    Avantaje:
    - Ghid luminos extins cu + 28% lungime aditionala ceea ce permite ghidului luminos Turbo Extins de 8mm un acces imbunatatit mai ales pentru procedurile din zona posterioara.
    - Design imbunatatit al piesei de mana: materialul exterior este fabricat din rasina Valox, un plastic de inalta performanta, care va proteja si va extinde durata de viata a lampii.
    - Design avansat al bateriei: incarcatorul cu contact pozitiv garanteaza o potrivire perfecta intre contactele piesei de mana si incarcator, iar contactele captusite complet previn coroziunea de-a lungul timpului, asigurand o alimentare adecvata pentru fiecare procedura.
    Design-ul ergonomic si greutatea redusa precum si optiunile multiple ale lampii reduc solicitarea mainii si a bratului medicului. 
    Caracteristici:
    - Lampa Demi Plus utilizeaza functia "cresterii periodice a puterii" sau tehnologia PLS, variind intensitatea puterii de la 1100 mW/cm2 la o intensitate maxima de 1330mW/cm2 de mai multe ori in timpul ciclului de fotopolimerizare la o lungime de unda de 450 - 470 nm.
    - PLS furnizeaza o lumina puternica si continua, pentru a asigura o fotopolimerizare cu adevarat in 5 secunde, a nuantelor de A3 sau mai deschise, fara a genera exces de caldura.
    - Exteriorul lampii Demi Plus este fabricat din Valox, o rasina poliesterica termoplastica de inalta performanta care a fost testata in lumea consumatorilor si ofera avantaje multiple. Derivat in proportie de 85% din plastic post-consum, materialul are o greutate redusa dar este extrem de durabil, rezistent chimic si cu rezistenta crescuta la impact si temperaturi extreme.
    - Bateria cu tehnologie litiu-ion poate asigura 300 de clcluri de fotopolimerizare de cate 10 secunde la o singura incarcare.
    - Durata medie de utilizare dupa incarcare: 3-4 zile.
    - Ventilatorul silentios si sistemul unic de control al temperaturii pastreaza lampa la temperatura optima pentru functionare neintrerupta.
    Prezentare:
    Pachetul lampa Demi Plus contine: piesa de mana, ghid luminos de 8mm Turbo Extins, Baterie litiu-ion, incarcator pentru baterie, transformator, ecran fotoprotector.

    DEMR

    Sus