Luxator L1S

Luxator L1S
LXAL1S
357,00
cu TVA

L-1S Lama Dreapta- Verde deschis-1 mm-Proprietati de perietom

 


 

In stoc

COMENZILE ONLINE AU PRIORITATE!

Conditii de utilizare, livrare si plata AICI

Transport gratuit pentru comenzi online:

  • comenzi de peste 300 lei, în România
  • comenzi de peste 100 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate

IMPLANTOLOGIA INCEPE CHIAR DIN MOMENTUL UNEI EXTRACTII .

 

In stomatologia moderna aplicarea implantelor este o procedura IMPLANTOLOGIA INCEPE CHIAR DIN MOMENTUL UNEI EXTRACTII .

 

In stomatologia moderna aplicarea implantelor este o procedura chirurgicala relativ simpla, atata timp cat exista suficient os alveolar. Daca se inregistreaza o pierdere importanta de os datorita proceselor periapicale sau paradontopatiilor, implantele nu pot fi aplicate decat daca se realizeaza si aditie de os.Aceasta se poate face fie inainte de aplicarea implantului, fie interoperator.

 

In cateva cazuri, chiar simpla extractie a unui dinte poate duce la distrugerea peretului vestibular al crestei alveolare.Acest fapt poate ingreuna manevra de introducere ulterioara a unui implant.

 

Indepartarea cu mare grija a dintelui din alveola sa, va lasa peretii ososi alveolari intacti. Chiar fara aditie de os, vindecarea va fi favorabila, osul avand latimea si inaltimea necesara aplicarii ulterioare a implantului.

 

Luxatoarele sunt instrumente ideale pentru realizarea unei astfel de extractii blande. Partea activa a instrumentului se va introduce paralel cu axul lung al dintelui ajungand pana in treimea apicala a radacinii si prin efectuarea de mici rotatii, va sectiona toate ligamentele periodontale.Aceasta va duce la o largire a alveolei, iar radacina va putea fi scoasa foarte usor.

 

 

 

 

 

Luxatoarele sunt instrumente taietoare special proiectate pentru realizarea atraumatica a extractiei dentare, cu un maxim de confort si in deplina siguranta.

 

 

 

 

 

 

Partea activa a acestui instrument este fina si ascutita , comprima alveola si sectioneaza ligamentele periodontale, scotand dintele foarte usor din alveola lui.

 

Luxatoarele au fost inventate si proiectate de catre un medic dentist, cu scopul de a efectua extractii cat se poate de putin traumatizante.Extractia se realizeaza cu o distrugere minima a tesuturilor, vindecarea este mult mai rapida, iar intreaga manopera este mai putin solicitanta atat pentru pacient cat si pentru chirurg.Conform designului si conceptiei originale a medicului dentist care le-a conceput, luxatoarele lucreaza perfect pentru dumneavoastra.

 

Luxatoarele sunt mult mai delicate decat orice elevator.

 

Nu trebuie sa folositi luxatorul, precum un elevator, pentru ca este posibil ca instrumentul sa se indoie.

 

Exceptie fac luxatoarele din clasa forte ( F25, F32, F40 ) care pot inlocui elevatoarele mai putin ergonomice.

 

 

Manerele de dimensiune mare sunt confectionate dintr-un plastic special pentru a fi ergonomice si astfel instrumentul sa fie confortabil si eficient de folosit.

 

Pacientul dumneavoastra va va fi recunoscator, va avea o experienta mai putin traumatizanta atat in momentul extractiei cat si postoperator.

 

In urma extractiei cu ajutorul LUXATOARELOR , vindecarea vafi mai rapida, sangerarea redusa iar integritatea crestei alveolare va fi pastrata, facand posibila aplicarea ulterioara a unui implant.

 

 

 

.

Marime si tip luxator:


L-1S Lama Dreapta- Verde deschis-1 mm-Proprietati de perietom
 
Ofera toate beneficiile unui Luxator Original cu un maner mai scurt.

·        Pentru o pozitie de lucru corecta- cu maini de dimensiuni mici

·        Maner cu 10 mm mai scurt decat un Luxator normal.

·        Disponibil in kit sau separat


 

 


 

Pret/bucata

 

 

LXAL1S
24 Produse

Produse asemanatoare

(Exista 11 alte produse in aceasi categorie)

 

Download PDF
Luxator L1S
Confirma Confirma