lcp
    Express XT Penta Putty single Pack refill

    Express XT Penta Putty single Pack

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    36895

    chitos, se foloseste la amestecarea automata dinamica

    Stoc epuizat
    325,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    3M ESPE – Experientã de peste 40 ani în amprentare În calitate de lider în domeniul materialelor de amprenta, firma 3M ESPE este renumita pentru calitatea si produsele sale inovatoare. De la lansarea primelor materiale de amprenta, in urma cu mai mult de 40 ani, 3M ESPE si-a imbunatatit si largit continuu portofoliul de produse, astfel incat, astazi va ofera o gama larga de polieteri ai polivinilsiloxani care deservesc toate necesitatile medicilor dentisti indiferent de tehnica de amprentare preferata sau de situatia clinica ce trebuie rezolvata.

    Express™ XT, material de amprenta polivinilsiloxan – Rezultate excelente de la prima amprentare

    Odata cu lansarea siliconului de aditie Express™ XT, 3M ESPE va ofera mai multe solutii cu beneficii si caracteristici convingatoare. Avand la baza o formula avansata a vinilpolisiloxanilor, noul Express™ XT va da posibilitatea realizarii unei amprentari precise de prima data, fara compromisuri si implicit, de a obtine restaurari indirecte cu inchidere marginala perfecta. Realizat atat pentru tehnica de amprentare in doi timpi (tehnica de spalare) cat si pentru cea intr-un singur timp (monofazica) in dublu amestec, disponibil intr-o gama larga de vascozitati – de la chitos la fluid – Express™ XT este un material potrivit pentru orice tip de amprenta. Materialul de consistenta chitoasã Express™ XT este disponibil atat in cartuse Penta™ pentru malaxare si dozare automata cu ajutorul echipamentului Pentamix™ cat si in varianta de amestecare manuala. Materialele fluide – disponibile in doua variante: cu priza normala si cu priza rapida – se amesteca si dozeaza cu ajutorul dispenserului Garant™.

    Combinatie remarcabila a proprietatilor clinice relevante Dezvoltarea materialelor de amprenta vinilpolisiloxan Express™ XT s-a bazat pe examinarea atenta a proprietatilor clinice relevante ale materialelor de amprenta care asigura obtinerea rezultatelor precise, de incredere – chiar in cazul situatiilor clinice dificile.

    Ideal atat pentru medicii dentisti cat si pentru tehnicienii dentari Materialele de amprenta polivinilsiloxan Express™ XT sunt excelente pentru obtinerea amprentelor de mare fidelitate si a restaurarilor indirecte corecte, cu adaptare marginala perfecta – beneficii majore pentru medicii dentisti, tehnicienii dentari si pacienti. Evaluarile interne au confirmat faptul ca materialele Express™ XT redau cu fidelitate zonele importante ale campului protetic iar proprietatile lor clinice sunt extraordinar de bine armonizate. comparativ cu cele ale alþor siliconi de aditie.

     

    Ghid pentru folosirea materialelor de amprenta 3M ESPE Express™ XT de consistenta chitoasa si fluida.

     

    Combinatie remarcabilã a proprietãtilor clinice relevante


    Performante inalte din momentul amestecarii pana la obtinerea modelului
    Scopul amprentarii il reprezinta obtinerea unei copii fidele a situatiei intraorale cu reproducerea exacta a detaliilor preparatiei – conditie absolute necesara pentru realizarea lucrarilor protetice cu inchidere marginala buna. Pentru a reda cu precizie toate detaliile preparatiei materialul de amprenta trebuie sa prezinte excelente proprietati de curgere si sa fie hidrofil in faza premergatoare prizei. Pentru a evita aparitia deformarilor in momentul demularii materialul de amprenta trebuie sa fie elastic si sa prezinte rezistenta buna la deformare in timpul prizei. Materialul de amprenta Express™ XT prezinta toate aceste proprietati, permitand obtinerea unor amprente precise, de prima data, chiar si in cazul unor situatii clinice dificile.

     

    Reproducerea exacta a detaliilor preparatie

     

    Combinatie remarcabilã a proprietãtilor clinice relevante

    Materialele de amprenta din gama Express™ XT prezinta proprietati clinice remarcabile: hidrofilie si proprietati de curgere superioare, rezistenta foarte buna pentru evitarea deformarilor, revenire elastica buna dupa priza astfel incat se minimizeaza riscul aparitiei distorsiunilor la indepartarea amprentei din cavitatea orala a pacientului, stabilitate dimensionala mai buna decat a alginatelor si a siliconilor de condensare. Materialele de amprenta polivinilsiloxan Express™ XT sunt excelente pentru obtinerea amprentelor de mare fidelitate si a restaurarilor indirecte corecte, cu adaptare marginala perfecta – beneficii majore pentru medicii dentisti, tehnicienii dentari si pacienti

     

     

     

    Aprecieri foarte bune din partea clinicienilor
    In urma efectuarii unor studii clinice, medicii dentisti care au testat materialul de amprenta ExpressTM XT au fost foarte multumiti de rezultatele obtinute si avut aprecieri pozitive la adresa proprietatilor acestui material.

    Express™ XT – silicon de aditie pentru realizarea amprentelor de mare precizie

    Reproducerea exacta a detaliilor preparatiei

    Hidrofilie superioara si proprietati de curgere excelente
    Pentru a obþine restaurãri indirecte perfecte, amprenta trebuie sã reflecte corect situaþia intra-orala. Acest lucru se poate realiza doar daca materialul de amprenta este hidrofil si prezinta excelente proprietati de curgere. Datorita proprietatilor sale, materialul de amprenta Express™ XT asigura reproducerea exacta a detaliilor chiar in conditii de umezeala crescuta. Studiile efectuate prin masurarea unghiului de contact au demonstrat hidrofilia superioara a materialului Express™ XT cumparativ cu alti siliconi de aditie.

     

    Unghiul de contactat al siliconilor de aditie (in timpul prizei). Express™ XT prezinta cea mai mare viteza de scadere a unghiului de contact si in consecinta hidrofilia cea mai mare comparativ cu ceilalti siliconi de aditie testati.
    Sursa: Date interne 3M ESPE.

     

    In plus, materialul fluid de corectare Express XT prezinta proprietati de curgere excelente care asigura acoperirea perfecta si redarea precisa a tuturor detaliilor preparatiei.

     

     

    Curgerea le nivelul dintelui si subgingival a materialelor fluide din gama Express™ XT: Express™ XT Light body (verde), Express XT™ Light body (mov).

     

     

    Amprentele nu se deformeaza in momentul indepartarii din cavitatea orala

    Elasticitate si Rezistenta buna la deformare!


    Pentru a evita deformarea amprentei atunci cand se indeparteaza din cavitatea orala a pacientului, materialul de amprenta nu trebuie sa fie doar foarte rezistent la rupere ci sa prezinte si o buna elasticitate care sa-i permita sa revina la forma initiala.

    Materialele care prezinta aceste doua proprietati sunt recunoscute ca avand o rezistenta buna la deformare. Aceasta proprietate poate fi explicata cu usurinta prin comparatia cu un practicant de “bunjee jumping” care se bazeaza pe rezistenta franghiei sale. Aceasta trebuie sa se intinda, dar sa nu se rupa.

    Comparand mai multi siliconi de aditie, se observa ca Express™ XT prezinta cea mai buna rezistenta la deformare. In practica, acest lucru se traduce prin faptul ca amprentele realizate cu Express™ XT se deformeaza mai putin decat cele realizate cu alti siliconi de aditie la indepartarea din cavitatea orala a pacientului.

     

    Rezistenta la deformare a diferitelor tipuri de siliconi de aditie. Testele au fost facute utilizand materiale cu vascozitati comparabile si acelasi tip de priza (normala). Dupa cum se observa ExpressTM XT Light body prezinta proprietati superioarea celorlalte materiale de amprenta studiate.
    Sursa: Date interne 3M ESPE.

     

    Express™ XT – un singur material – 9 varietati.
    Express XT este disponibil in 9 varietati cu vascozitati, culori si tip de priza diferite, potrivite atat pentru tehnica de amprentare intr-un singur timp (monofazica) in dublu amestec cat si pentru cea in doi timpi (tehnica de spalare). Materialele sunt disponibile atat in varianta pentru amestecare manuala cat si in cea pentru amestecare automata.

     




    Incercati acum Express™ XT !

    Folosind materialele de amprenta din gama Express XT aveti posibilitatea sa beneficiati de toate avantajele oferite de acesta fara a fi nevoiti sa va schimbati tehnica de lucru preferata!

    Prezentare

    • pentru utilizarea in aparat Pentamix
    • 1 x 300 ml pasta baza
    • 1 x 60 ml pasta catalizator
    36895

    Fisa tehnica

    Materiale de amprenta
    Siliconi de aditie

    Sus