Kit albire My White Evolution 4 38%

  • Nou
MYW004
390,00
cu TVA

Kit de albire de inalta performanta pentru 4 pacienti.

In stoc

PRIORITATE COMENZI ONLINE!

Conditii de utilizare, livrare si plata

Transport gratuit pentru comenzi online:

  • comenzi peste 300 lei, în România
  • comenzi peste 250 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate

 Recenzii de la clienti
Inca nu sunt comentarii
in aceasta limba
Download PDF

My White Evolution este un gel bazat pe peroxid de hidrogen (38%) livrat in doua parti separate, principiul activ (lichidul cu peroxid de oxigen) fiind ambalat elegant si sigur intr-o fiola predozata si baza (pulberea cu care se amesteca lichidul pentru a rezulta gelul de albire) livrata intr-un recipient de plastic. Aceste doua ingrediente se mixeaza "proaspat" atunci cand aveti nevoie sa folositi gelul de albire, astfel fiind siguri de faptul ca oxigenul livrat este la concentratie maxima si astfel efectul de albire avand cea mai mare eficienta.

Componenta de baza, pudra speciala, permite medicilor dentisti sa foloseasca o lampa de polimerizare standard, o lampa speciala de albire sau LASER pentru a initia procesul de albire. Multumita pudrei speciale, pigmentul special din gel isi va schimba culoarea, indicand astfel din timp medicului ca gelul este activat si procesul de albire este initiat, precum si faptul ca procesul este incheiat (gelul nu mai este activ, tot oxigenul s-a eliberat). Cu alte cuvinte, medicul va sti imediat atunci cand procesul oxidativ este initiat si cand eficienta materialului este terminata, astfel economisind timp si fiind mult mai eficienti.

Componenta Activatoare, lichidul reactiv, este livrat intr-o fiola din plastic. Astfel manipularea este foarte usoara si folosirea in timpul prepararii materialului este simpla. Mai mult, este evitata posibilitatea ca lichidul sa curga in timpul transportului sau stocarii in cabinet, fiolele fiind sigilate si ele fiind folosite doar atunci cand preparati gelul de albire.

O alta facilitate importanta a sistemului de albire My White Evolution este timpul de actionare si albire extrem de redus. Timpul total al protocolului pentru un singur pacient nu dureaza mai multe 12-18 minute (4 sau 6 aplicari a 3 minute fiecare). Avand in vedere ca procedura de albire este foarte rapida, demineralizarea dintelui este inexistenta si astfel, in consecinta, nu va exista sensibilitate dentinara, cel mai intalnit efect advers al albirii.

Pachetul pentru 4 pacienti contine:

  • 4 x My White Activator: fiola predozata continand 4ml de Peroxid de Hidrogen concentratie 38% pur
  • 4 x My White Base: flacon continand 1.6 g pudra
  • 1 x My White Mask: seringa cu 1g de protectie gingivala fotopolimerizabila
  • 4 x Varfuri metalice
  • 4 x Spatula
  • 4 x Card plastic pacient (pentru indicarea nuantei inainte-dupa albire)
  • Instructiuni de folosire

MYW004
13 Produse

Referinte specifice

Descarcari

BRMWE

Instructiuni MyWhite Evolution

Descarcari (640.78k)

BRWMWE

Brosura My White Evolution

Descarcari (1.36M)

Produse asemanatoare

(Exista 16 alte produse in aceasi categorie)

 Recenzii

Fii primul/prima care isi spune parerea !

Kit albire My White Evolution 4 38%
Confirma Confirma