lcp
    White Beauty Professional 4 pacienti

    White Beauty Professional 4 pacienti

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    EE641/W

    Kit de albire de inalta performanta pentru 4 pacienti, cu peroxidul de hidrogen pur concentratie 38% livrat in fiola separata.

    Stoc epuizat
    690,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Medical Whitening Treatment este un gel bazat pe peroxid de hidrogen (38%) livrat in doua parti separate, principiul activ (lichidul cu peroxid de oxigen) fiind ambalat elegant si sigur intr-o fiola predozata si baza (pulberea cu care se amesteca lichidul pentru a rezulta gelul de albire) livrata intr-un recipient de plastic. Aceste doua ingrediente se mixeaza "proaspat" atunci cand aveti nevoie sa folositi gelul de albire, astfel fiind siguri de faptul ca ionii de peroxid livrati au concentratia maxima si astfel efectul de albire avand cea mai mare eficienta. NU EXISTA metoda mai sigura de a va asigura de concentratia REALA de peroxid de hidrogen. 

    Peroxidul de hidrogen este un compus puternic instabil care, in conditii de expunere la aerul atmosferic si/sau de temperatura ridicata, se descompune imediat in componentele chimice constituente: oxigen si apa. Eficienta tratamentului de albire este maxima atunci cand acest proces se petrece pe dintii pacientului, pentru a beneficia de oxidarea si albirea elementelor aflate in santurile, fisurile, canaliculele smaltului dentar. Daca procesul se petrece oriunde in exterior - cum este cazul, de exemplu, al seringilor premixate gel/peroxid de hidrogen - atunci concentratia de ioni hidroxil, care sunt responsabili de procesul de albire, este diminuata pana la ineficienta totala, mult sub pragul de 38% concentratie prezent pe eticheta. Este suficient sa va uitati intr-o seringa de gel premixat -> bulele pe care le observati sunt oxigen eliberat, care va fi pierdut la scoaterea materialului din seringa! 

    Aceasta metoda - peroxid de hidrogen si pudra separate, pentru mixare fix la momentul aplicarii - este singura capabila sa asigure o concentratie si o eficienta maxima a materialului de albire!

    Componenta de baza, pudra speciala, permite medicilor dentisti sa foloseasca o lampa de polimerizare standard, o lampa speciala de albire sau LASER (folosind pigmentul special disponibil separat) pentru a initia procesul de albire. Multumita pudrei speciale, pigmentul special din gel isi va schimba culoarea, indicand astfel din timp medicului ca gelul este activat si procesul de albire este initiat, precum si faptul ca procesul este incheiat (gelul nu mai este activ, tot oxigenul s-a eliberat). Cu alte cuvinte, medicul va sti imediat atunci cand procesul oxidativ este initiat si cand eficienta materialului este terminata, astfel economisind timp si fiind mult mai eficienti.

    Componenta Activatoare, lichidul reactiv, este livrat intr-o fiola din plastic. Astfel manipularea este foarte usoara si folosirea in timpul prepararii materialului este simpla. Mai mult, este evitata posibilitatea ca lichidul sa curga in timpul transportului sau stocarii in cabinet, fiolele fiind sigilate si ele fiind folosite doar atunci cand preparati gelul de albire.

    O alta facilitate importanta a sistemului de albire My White Evolution este timpul de actionare si albire extrem de redus. Timpul total al protocolului pentru un singur pacient nu dureaza mai multe 12-18 minute (4 sau 6 aplicari a 3 minute fiecare). Avand in vedere ca procedura de albire este foarte rapida, demineralizarea dintelui este inexistenta si astfel, in consecinta, nu va exista sensibilitate dentinara, cel mai intalnit efect advers al albirii.

    Mod de folosire:

    Efectuati anamneza pacientului si prelevati culoarea folosind cheia de culori din kit sau folosind aplicatia de pe mobil.      Aplicati departatorul bucal. Aplicati protectia gingivala (QUICK MASK BLUE) si fotopolimerizati

    Efectuati anamneza pacientului si prelevati culoarea folosind cheia de culori din 

    kit sau folosind aplicatia de pe mobil (codul QR inclus in pachet)             

    Inserati departatorul bucal. Aplicati bariera gingivala lichida (Quick Mask Blu) si apoi fotopolimerizati-o.

        

    Aspirati lichidul din fiola si turnati-l in borcanasul cu pudra, pentru a obtine gelul de albire                                                                                     

    Mixati continutul folosind spatula, foarte bine pana cand este foarte omogen, si apoi pentru o aplicare mai usoara, lipiti borcanasul de manusa, pentru a-l avea la indemana.

         

    Aplicati gelul de albire rezultat peste toata zona pe care vreti sa o tratati (albiti)                                                                                                                                                             Porniti procedura de activare folosind lampa de albire sau, in cazul folosirii activatorului pentru laser (disponibil separat pentru achizitionare) atunci porniti modul de albire laser, impreuna cu piesa dedicata.

         

    Aspirati si inlaturati gelul de albire folosind un aspirator de saliva fara varf, un aspirator chirurgical sau un aspirator endodontic cu varf 2.4 mm, apoi inlaturati excesul cu un rulou de vata.Prelevati din nou culoarea dupa albire, folosind cardul sau aplicatia. Inlaturati protectia gingivala folosita.                                                                                                                                  

    Pachetul pentru 4 pacienti contine:

    • 4 x fiole predozate : fiola predozata continand 4ml de Peroxid de Hidrogen concentratie 38% pur
    • 4 x borcanase cu pudra pentru crearea de gel: flacon continand 1.6 g pudra
    • 1 x Bariera gingivala 3.5g: seringa cu 3.5g de protectie gingivala fotopolimerizabila
    • 4 x Varfuri metalice, pentru bariera gingivala, suficiente pentru 4 pacienti
    • 4 x Spatula
    • 4 x Card plastic pacient White Beauty Professional Card  (pentru indicarea nuantei inainte-dupa albire) + 4 certificari de albire
    • 1 x card QR pentru download aplicatie dedicata

    https://whitebeautyprofessional.com/en/medical-whitening-treatment/

    EE641/W

    Descarcari

    BRMWE

    - (Instructiuni MyWhite Evolution)

    BRWMWE

    - (Brosura My White Evolution)

    Sus