lcp
    My White Cube albire pentru acasa

    My White Cube albire pentru acasa

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    MYW100

    Sistem de albire pentru acasa 16% Peroxid de Carbamida, continand 14 blistere cu gel.

    Stoc epuizat
    113,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    My White Cube este noua generatie de sistem de albire pentru acasa. Bazat pe peroxidul de carbamida, formula speciala My White va asigura de obtinerea unor rezultate spectaculoase si durabile printr-un protocol foarte scurt si simplu.

    My White Cube respecta regulile de albire dentara, concentratia gelului nu depaseste limitele impuse de Directiva Comisiei Europene.

    Concentratia gelului My White Cube este de 16% peroxid de carbamida si este livrata in blistere de plastic de unica folosinta.

    Pachetul cu design premium contine inauntru o baza din spuma unde sunt pozitionate cele 14 blistere de My White Cube, alaturi de instructiunile de folosire.

    Produsul este disponibil exclusiv prin intermediul clinicilor si cabinetelor dentare, care vor fabrica o gutiera de albire personalizata pentru fiecare pacient, pentru a maximiza confortul si rezultatele.

    My White Cube poate fi purtat cu usurinta in poseta sau geanta, este foarte mic si compact. Poate fi folosit oricand este convenabil, pe perioade mai scurte sau mai lungi.

    MYW100

    Sus