lcp
    Skylab

    Sablator 3 posturi lucru Skylab

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    SKY

    sablator cu 3 posturi de lucru

    Precomanda
    13.158,00 lei cu TVA
    Precomanda
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

     

    SKYLAB este expresia maxima a tehnologiei sablarii in tehnica medicala.Nici un alt aparat nu beneficiaza de aportul tehnologic pe care acest aparat il aduce.

    SKYLAB a fost creat pentru cei care au doresc sablarea lucrarilor protetice si doresc precizie, economie si usurinta in lucru.

    SKYLAB a fost proiectat sa se adapteze la nevoile operatorului, prin multe transformari si personalizari posibile.

    Atunci cand o firma din domeniul tehnicii dentare alege un echipament, trebuie sa stie in primul rand nevoile celor ce vor lucra cu el.

    In ziua de azi, tehnicianul dentar foloseste multe tipuri de nisip de sablare, si deci nu este de imaginat sa se foloseasca nisip de sablare "nobil" intr-un sablator unde se foloseste oxid de aluminiu. Poluarea modelelor va crea sigur probleme in timpul stadiilor de sablare, de aceea Tecno-Gaz a decis sa fabrice primul sablator cu 3 posturi de lucru independente. 3 posturi de lucru va ofera posibilitatea de a utiliza aluminiu, bilute, dioxizi si alte nisipuri si de a rezerva fiecare post de lucru pentru un nisip anume. Astfel, puteti fi sigur de puritatea nisipului si evita oricare tip de poluare.

    Fiecare post de lucru are controale reglabile independent:

    • ajustarea presiunii de aer
    • indicarea presiunii prin manometru
    • activarea aspirarii
    • iluminare incorporata
    • spray de nisip

    Inauntrul fiecarui post de lucru veti gasi:

    • tun de aer pentru curatarea modelelor
    • creion pentru sablare
    • filtru pentru nisip
    • cupla pentru separarea nisipului pur si uzat

    Functii unice oferite de Skylab

    Nisip automat reciclat

    Fiecare post de lucru poate fi personalizat de catre utilizator

    • Reciclarea automata a nisipului (folosind filtrul special). Nisipul folosit este automat filtrat si depozitat in containerul special, pentru reutilizare imediata.
    • Nisip refolosibil (prin utilizare cuplei speciale). In acest fel se face o distinctie intre nisipul nou, pur, si cel folosit. Nisipul folosit poate fi utilizat la momentul potrivit prin aspirarea cu lancea oferita de postul de lucru. Fiecare post de lucru poate fi configurat pentru nevoile de moment.

    Aspirator integrat cu functie duala

    Sablatorul este dotat cu un aspirator cu dubla functie, cu control electronic ce permite ajustarea puterii si controlului. Aspiratorul a fost proiectat pentru doua functii:

    • aspirarea fumului si prafului provocat de procesul de sablare,pentru a proteja utilizatorul de inhalarea substantelor periculoase 
    • aspirarea si eliminarea nisipului folosit acumulat in postul de lucru. Acest lucru se fae cu lancea speciala din postul de lucru.

    Skylab se roteste la 240°

    SKYLAB poate fi plasat in centrul camerei si folosit de 3 tehnicieni in acelasi timp, sau poate fi plasat pe orice masa de lucru de tehnica dentara si folosit de catre un singur operator. Toate posturile de lucru sunt utilizabile, deoarece SKYLAB este dotat cu un sistem ce permite echipamentului sa fie rotit, cu stop la fiecare post de lucur. . Echipamentul este echipat cu un suport ce ii permite sa fie positionat pe orice masa de tehnica dentara.

    Filtre de aer

    SKYLAB este dotat cu doua filtre:

    • filtrul primar folosit pentru a retine praful evacuat in timpul sablarii  si pentru a-l colecta. Cod 4517/S
    • filtrul secundar folosit pentru a filtra aerul ce va fi eliminat in incapere, in acest fel aerul va fi curat. Cod SSKA230

    SKY

    Sus