Filtek Z250 trusa 8 seringi

trusa 8 seringi

3M Espe

6020E

8 Produse

999,01

Compozitul universal Filtek™ Z250 este un material estetic, fotoplimerizabil, recomandat atat pentru realizarea restaurarilor directe in zona anterioara cat si pentru cele din zona posterioara. Ideal si pentru utilizare in pedodontie, acest material compozit ofera:

Contractie de priza redusa


Filtek™ Z250 are contractie de priza redusa fapt care determina un risc scazut de aparitie a sensibilitatii post-operatorii pentru pacient.

 

Usor si rapid de folosit


Filtek™ Z250 este diponibil atat in seringi (4g) cat si in capsule. Timpul de fotopolimerizare este de 20 pentru majoritatea nuantelor. Restaurarile se finiseaza usor si isi pastreaza luciul timp indelungat.

Manevrabilitate excelenta
Nu curge si se modeleaza usor.

Versatilitate remarcabila


Se poate folosi atat pentru restaurarile in zona frontala cat si pentru cele in zona laterala. Este indicat atat pentru restaurarile directe cat si pentru cele indirecte.

Estetica excelenta


Compozitul universal Filtek™ Z250 permite realizarea de restaurari directe rezistente, durabile, estetice. Este disponibil in 15 nuante corespunzatoare nuantelor dintilor naturali, inclusiv 2 nuante pentru pedodontie B0.5 si B1.

 

Prezentare

  • 8 x 4 seringi in nuantele A1,A2,A3,A3.5,B3,C2,D3,UD
  • 6ml adeziv
  • gel demineralizant
Trusa / Refill Trusa

Produse in aceeasi categorie