lcp
    Ace rotative Blue S4 4 buc

    Ace rotative Blue S4 4 buc

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    AFBLUES4

    Ace Blue S4 Kit 4 buc

    Stoc epuizat
    89,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Ace rotative Blue S4 cu tehnologia AF-R Wire.

    Design triunghiular in sectiunea transversala.

    Acces rapid catre canalele radiculare.

    Tehnologia de aliaje Fanta AF™

    Fanta AF™ reprezintă un aliaj metalic cu proprietate intelectuală exclusivă, ce prezintă un tratament termic special și este folosit pentru producția acelor rotative endodontice.

    Fiecare sistem de ace rotative prezintă două caracteristici speciale, care îl individualizează: forma și designul sistemului de spire, precum și caracteristicile tehnice ale aliajului din care este fabricat.

    După cum se știe, acele din oțel sunt rigide și astfel nepotrivite pentru instrumentarea portiunii apicale a canalelor înguste și curbate. Aliajele NiTi prezintă proprietăți superioare în ceea ce privește ductilitatea, rezistența la îndoiri succesive, rezistența la rupere, rezistența la coroziune, precum și biocompatibilitatea.

    Aliajul AF™-Wire are la bază o versiune îmbunătățită, plecând de la aliajut clasiv NiTi, care, în mod ideal pentru lucrul în domeniul endodontic, prezintă capabilități mecanice excelente. Flexibilitatea este suficient de mare pentru a permite pătrunderea pe canal și a evita perforarea acestuia, în același timp duritatea este suficient de mare pentru a avea o eficiență de tăiere cât mai mare.

    Aliajul Fanta AF™-Wire oferă 3 niveluri de flexibilitate din care să alegeți, care depind de fazele cristalografice respective care sunt prezente în aliaj. Ele sunt: AF™-H, AF™-R și AF™-L.

    Mod de prezentare

    Kit 4 ace rotative (#17/12 + #18/05 + #25/06 # 35/04), 25 mm

    AFBLUES4

    Sus