lcp
    Kit albire My White Evolution 1 38%

    Kit albire My White Evolution 1 38%

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    MYW001

    Kit de albire de inalta performanta pentru 1 pacient.

    Stoc epuizat
    145,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    My White Evolution este un gel bazat pe peroxid de hidrogen (38%) livrat in doua parti separate, principiul activ (lichidul cu peroxid de oxigen) fiind ambalat elegant si sigur intr-o fiola predozata si baza (pulberea cu care se amesteca lichidul pentru a rezulta gelul de albire) livrata intr-un recipient de plastic. Aceste doua ingrediente se mixeaza "proaspat" atunci cand aveti nevoie sa folositi gelul de albire, astfel fiind siguri de faptul ca oxigenul livrat este la concentratie maxima si astfel efectul de albire avand cea mai mare eficienta.

    Componenta de baza, pudra speciala, permite medicilor dentisti sa foloseasca o lampa de polimerizare standard, o lampa speciala de albire sau LASER pentru a initia procesul de albire. Multumita pudrei speciale, pigmentul special din gel isi va schimba culoarea, indicand astfel din timp medicului ca gelul este activat si procesul de albire este initiat, precum si faptul ca procesul este incheiat (gelul nu mai este activ, tot oxigenul s-a eliberat). Cu alte cuvinte, medicul va sti imediat atunci cand procesul oxidativ este initiat si cand eficienta materialului este terminata, astfel economisind timp si fiind mult mai eficienti.

    Componenta Activatoare, lichidul reactiv, este livrat intr-o fiola din plastic. Astfel manipularea este foarte usoara si folosirea in timpul prepararii materialului este simpla. Mai mult, este evitata posibilitatea ca lichidul sa curga in timpul transportului sau stocarii in cabinet, fiolele fiind sigilate si ele fiind folosite doar atunci cand preparati gelul de albire.

    O alta facilitate importanta a sistemului de albire My White Evolution este timpul de actionare si albire extrem de redus. Timpul total al protocolului pentru un singur pacient nu dureaza mai multe 12-18 minute (4 sau 6 aplicari a 3 minute fiecare). Avand in vedere ca procedura de albire este foarte rapida, demineralizarea dintelui este inexistenta si astfel, in consecinta, nu va exista sensibilitate dentinara, cel mai intalnit efect advers al albirii.

    Pachetul pentru 1 pacient:

    • 1 x My White Activator: fiola predozata continand 1 ml de Peroxid de Hidrogen concentratie 38% pur
    • 1 x My White Base: flacon continand 1.6 g pudra
    • 1 x My White Mask: seringa cu 1g de protectie gingivala fotopolimerizabila
    • 1 x Varfuri metalice
    • 1 x Spatula
    • 1 x Card plastic pacient (pentru indicarea nuantei inainte-dupa albire)
    • Instructiuni de folosire

    MYW001

    Descarcari

    BRMWE

    - (Instructiuni MyWhite Evolution)

    BRWMWE

    - (Brosura My White Evolution)

    Sus