lcp
    Pasta pentru evictiune Access Flo unidoza

    Pasta pentru evictiune Access Flo unidoza

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    360122

    Material fluid pentru evictiune gingivala bazat pe caolin.

    Stoc epuizat
    14,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Material fluid pentru evictiune gingivala bazat pe caolin.

    Access®Flo controleaza sangerarera si lichidul de la nivelul santului gingival si produce evictiune gingivala atraumatica.

    Access®Flo este un material pentru evictiune gingivala bazat pe caolin si este indicat sa fie folosit inaintea oricarei amprentari pentru coronae sau punti dentare. Impachetat sub forma de unidoza, Access®Flo eliminate contaminarea incrucisata si scurteaza timpul de lucru.

    Doar inserati unidoza de Accessr®Flo in orice pistol compatibil si plasati materialul la nivelul santului gingival. Access®Flo produce evictiune gingivala fara sa traumatizeze parodontiul si nu necesita fir pentru retractile. Este indicat sa folositi o capa de compresie, GingiCap™, pe care pacientul sa muste timp de 2 minute pentru a obtine cele mai bune rezultate. In cele mai multe cazuri Access®Flo se poate utiliza fara ajutorul firului de retractile; in cazul in care se doreste o evictiune cat mai pronuntata se poate folosi impreuna cu firul de retractile. In acest caz Access®Flo are rolul celui de-al doilea fir de ca in cazul tehnicii cu fir dublu. Cloura de aluminiu si caoliul au rolul de a minimalize sangerarea si de a reduce cantitatea de lichid de la nivelul santului gingival. Accesss®Flo se indeparteaza foarte usor prin spalare cu sprayul de apa si aspirare.

     

    In doar 2 minute Access®Flo va asigura o amprenta foarte fidela si o adaptare mult mai buna a lucrarii protetice:

    • Material pentru evictiune gingivala bazat pe caolin si ambalat la unidoza.
    • Actiune duala de astringent si hemostatic confertita de clorura de aluminiu 15% si de argila bazata pe caolin.
    • Controleaza atat sangerarea cat si lichidul de la nivelul santului gingival.
    •  Evictiune gentila, atraumatica fara sa necesite fir de retractile.
    • Access®Flo actioneaza in doar 2 minunte.
    • Se inmdeparteaza usor si lasa in urma un sant gingival “deschis” si uscat.
    • Produce o mai buna adaptare a lucrariilor protetice, deoarece nu traumatizeaza parodontiul si conserva insertia epiteliaza.
    • Poate fi folosit ca al doilea fir de retractile in cazul tehnicii de evictiune cu fir dublu.

    Access Edge in use

    Proprietati:

    • Varfuri preumplute - nu necesita mixare.
    • Ambalat la unidoze - fara cartuse voluminoase sau seringi.
    • De unica folosinta - o unidoza pentru un pacient.
    • Unidoze ambulate individual - pastraza materialul proaspat, ofera un control usor al inventarului si elimina contaminarea incrucisata.
    • Evictiune rapida – in doar 2 minute.
    • Actiune astringent/hemostatica – contine clorura de aluminiu cu rol de astringent si argila cu un continut ridicat de caolin cu rol de hemostatic.
    • Controleaza umiditatea – caolinul se comporta ca un agent de uscare, absorbind lichidul de la nivelul santului gingival.
    • Minim invaziv – actiunea mecanica combinata cu actiunea chimica a materialului duce la evictiune gingivala rapida fara traumatizarea parodontiului.
    • Pretul – cel mai bun raport caliate/pret dintre toate materialele pentru evictiune gingivala de pe piata.

    Intrebari frecvente:

    Care sunt ingredientele active?

    Access® este bazat pe caolin si 15% clorura de aluminiu.

    Access®Flo necesita un pistol special pentru apicare?

    Nu, Access®Flo poate fi folosit cu orice pistol applicator pentru material compozit.

    Trebuie folosite cape de compresie?

    Capele de compresie nu sunt obligatorii, dar utilizarea lor duc la rezultate mai bune.

    Este la fel de greu de extrudat ca Expa-sylul?

    Nu, Access®Flo se extrudeaza printr-o presiune usoara si constanta.

    Cat de usor se indeparteaza Access®Flo?

    Access®Flo se indeparteaza foarte usor prin spalare cu apa si aspirate. Ina urma uscarii cu sprayul de aer se obine un sulcus uscat si deschis. Este important sa se indeparteze tot materialul pentru evictiune de la nivelul preparatiei; resturile ramase pot interactiona cu materialul de amprenta sau sa distorsioneze amprentara digitala.

     

    Cum se compara Access®Flo cu Expa-Syl ?

    Acess®Flo este similar cu Expa-Syl din  punct de vedere chimic, dar are o fluiditate mai mica si este ambalat la unidoze.

     

    Cum opreste Access®Flo sangeraea  ?

    Access®Flo contine astringent clorura de aluminiu 15 % care are actiune astringent si produce contractie la nivelul arteriolelor. In plus contine caolin cu effect hemostatic direct. Caolinul deasemeni absoarbe si umiditatea de la nivelul santului gingival, rezultand un sant gingival deschis si uscat.

     

    In cat timp actioneaza Access®Flo?

    Este recomandat ca Access®Flo sa se lase minim 2 minute la nivelul santului gingival pentru a produce evictiune gingivala si pentru a elimina lichidul de la nivelul santului gingival.

     

    Exista vreun risc de trauma gingivala in urma folosirii Access®Flo?

    Nu, Access®Flo produce evictiunea gingivala in cea mai mare parte prin actiune chimica si nu traumatizeaza insertia epiteliala.

     

    De cate ori se poate folosi Access®Flo?

    Access®Flo este ambalat la unidoze, deci prin urmare o doza se poate folosi doar la un pacient. O doza este suficienta pentru 2-3 preparatii la acelasi pacient.

     

    Se poate folosi firul de retracti impreuna cu Access®Flo?

    Da, Access®Flo se poate folosi impreuna cu firul de retractile servind in acest caz ca al doilea fir in tehnica cu fir dublu.

    Instructiuni de folosire:

     

    1. Slefuiti bontul dentar.

     

    2. Scoateti o unidoza de Access®Flo din folia protectoare si introduceti-o intr-un pistol aplicator universal pentru unidoze. Scoateti capacul si atasati un varf de aplicare de tipul NeedleTip™.

     

    3. Injectati cu presiune moderata materialul pentru retractie in interiorul santului gingival sau la baza preparatiei. Daca doriti puteti folosi o capa pentru compresie mecanica si puneti pacientul sa muste pe aceasta.

     

    4. Lasati materialul sa actioneze pentru minim 2 minute, pentru a controla sangerarea si lichidul de la nivelul sulcusului.

     

    5. Spalati materialul de retractie si uscati preparatia. Este important sa indepartati toata pasta de retractie, deoarece orice reziduu de material pate interfera cu amprentarea finala. Daca nu sunteti multumit/a de retractie puteti repeta procedura.

     

    6. Amprentati campul protetic cu ajutorul materialelor de amprenta sau prin amprentare digitala.

     

    7. Aruncati folia, unidoza de Access®Flo si capa compresiva daca ati folosit una. Dezinfectati pistolul aplicator pentru o folosire ulterioara. Materialul de retractie contine aproximativ 15% hexaclorura de aluminiu si caolin. 

     

    Nu folositi acest material la pacienti care au reactii alergice la HexaClorura de aluminiu. A se evita contactul cu ochii; 

    spalati cu o cantitate mare de apa daca acest accident se intampla.

    360122

    Sus