Unitate chirurgicala Kyri

Unitate chirurgicala Kyri
0,00
cu TVA

Unitate integrată pentru tratamente chirurgicale

Lipsa stoc

COMENZILE ONLINE AU PRIORITATE!

Conditii de utilizare, livrare si plata AICI

Transport gratuit pentru comenzi online:

  • comenzi de peste 300 lei, în România
  • comenzi de peste 100 lei, în București  
Informaţii suplimentare:
Telefon: 021/312.56.60
Email: comenzi@tehnicaldent.ro
Cantitate


 Recenzii de la clienti
Inca nu sunt comentarii

Descriere generală


Unitatea pentru tratamente chirurgicale stomatologice dispune de 4 motoare electrice, faţă de 2 motoare cum sunt dotate majoritatea unit-urilor stomatologice, pentru stabilirea corectă şi fidelă a poziţiei pacientului. De asemenea, dispune de un sistem electronic avansat de control al poziției acestuia fiind comandat de o pedală fără fir.
Este proiectat să îndeplinească 2 cerinţe uzuale, şi anume: un program automat de revenire la poziţia de venire-plecare pacient şi un program pentru aşezarea în poziţia de clătire. În orice poziţie se aşază, se poate reveni la poziţia anterioară de lucru cu ajutorul funcţiei „Revenire la poziţia anterioară” („Recall last position”).


Caracteristici şi sistemele de siguranță


Baza unit-ului este din metal, protejată de coroziune prin zincare, cu o grosime de 15 mm pentru a oferi o stabilitate ridicată şi este dotată cu şuruburi de reglaj fin în plan orizontal.
Ansamblul este acoperit cu măşti din plastic de calitate (ABS).
Structura de rezistenţă a scaunului este realizată din ţeavă zincată rezistentă la coroziune, fiind debitată la cote precise cu ajutorul laserului. Aceasta este dotată cu senzori de presiune pentru a putea detecta eventualele anomalii în utilizare. Totodată, motoarele dispun de sisteme de protecţie la suprasarcină cu eliberare automată a tracțiunii.
Pedala dispune de Joystick dublu pentru comenzile manuale ale scaunului și 4 butoane solide pentru activarea poziţiilor prestabilite.


Tapiţerie tratată termic, rezistentă la: întindere în două direcţii, rupere, abraziune, tracțiune.
Şezutul şi panoul de susţinere a picioarelor sunt detaşabile fiind prinse magnetic.
Pe ambele părți ale fotoliului sunt două şine (conform cu EN ISO19054) pe care putem monta sisteme susţinere: braţe pacient, echipamente, linii de ser, etc.


Tetiera se poate regla orbital fiind articulată pe trei axe.

 

Download PDF
 Recenzii

Fii primul/prima care isi spune parerea !

Unitate chirurgicala Kyri
Confirma Confirma