lcp
    Studio chirurgical Kyri Ergonomic

    Studio chirurgical Kyri Ergonomic

    Adauga la wishlistSterge din wishlist

    Unitate integrată pentru tratamente chirurgicale cu lampa Orion 40DS, masa chirurgicala Bridge, unitate hidrica. Gratuit: scaun medic Ergo Seat

    Livrare in aprox. 2 saptamani
    86.572,00 lei cu TVA
    Livrare in aprox. 2 saptamani
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Configuratie:

    Unit chirurgical Kyri

    Lampa Orion 40DS

    Masa chirurgicala Bridge

    Unitate hidrica

    Gratuit: scaun medic (Ergo Seat)

    Scaun Kyri

    Unitatea pentru tratamente chirurgicale stomatologice dispune de 4 motoare electrice, faţă de 2 motoare cum sunt dotate majoritatea unit-urilor stomatologice, pentru stabilirea corectă şi fidelă a poziţiei pacientului. De asemenea, dispune de un sistem electronic avansat de control al poziției acestuia fiind comandat de o pedală fără fir.
    Este proiectat să îndeplinească 2 cerinţe uzuale, şi anume: un program automat de revenire la poziţia de venire-plecare pacient şi un program pentru aşezarea în poziţia de clătire. În orice poziţie se aşază, se poate reveni la poziţia anterioară de lucru cu ajutorul funcţiei „Revenire la poziţia anterioară” („Recall last position”).

    Caracteristici şi sistemele de siguranță

    Baza unit-ului este din metal, protejată de coroziune prin zincare, cu o grosime de 15 mm pentru a oferi o stabilitate ridicată şi este dotată cu şuruburi de reglaj fin în plan orizontal.
    Ansamblul este acoperit cu măşti din plastic de calitate (ABS).
    Structura de rezistenţă a scaunului este realizată din ţeavă zincată rezistentă la coroziune, fiind debitată la cote precise cu ajutorul laserului. Aceasta este dotată cu senzori de presiune pentru a putea detecta eventualele anomalii în utilizare. Totodată, motoarele dispun de sisteme de protecţie la suprasarcină cu eliberare automată a tracțiunii.
    Pedala dispune de Joystick dublu pentru comenzile manuale ale scaunului și 4 butoane solide pentru activarea poziţiilor prestabilite.

    Tapiţerie tratată termic, rezistentă la: întindere în două direcţii, rupere, abraziune, tracțiune.
    Şezutul şi panoul de susţinere a picioarelor sunt detaşabile fiind prinse magnetic.
    Pe ambele părți ale fotoliului sunt două şine (conform cu EN ISO19054) pe care putem monta sisteme susţinere: braţe pacient, echipamente, linii de ser, etc.

    Tetiera se poate regla orbital fiind articulată pe trei axe.

    Kyri este singurul scaun chirurgical proiectat și construit în concordanță cu ergonomia dentară. Mișcările scaunului sunt controlate prin patru motoare, astfel permițând scaunului să fie mișcat în orice poziție, facilitând lucrul doctorului și crescând confortul pacientului. Scaunul poate avea un braț satelit pentru aspirația chirurgicală și rail-uri laterale pe care este posibilă montarea oricăror accesorii: cotiere, suporturi pentru buzunare fiziologice, suport pentru brațe suport, etc.

     

    Lampa chirurgicala Orion 40DS

     

    Recomandat în special pentru sălile de operație unde chirurgul are nevoie de o lampă mică pentru a evita interferențele cu alte echipamente suspendate.

    Excelent pentru chirurgie orală și maxilo-facială și chirurgie plastică / estetică.

    Cu 30 de reflectoare eliptice împărțite în 6 module, fiecare conținând 5 LED-uri, oferind 130.000 Lux.

    Există un inel de aluminiu în jurul cupolei pentru o poziționare mai ușoară.

    Cu ajutorul sistemului E-View, chirurgul poate ajusta diametrul câmpului iluminat pentru a obține lumina corectă pentru fiecare procedură chirurgicală.

    Tehnologie O-Glass 

    Sursa de lumină este protejată de O-Glass, un ecran difuzor de lumină din sticlă securizata transparentă, acoperit cu un film special de înaltă rezistență pentru a evita căderea fragmentelor în câmpul de operare în caz de spargere.

    Sticla este nestatică, rezistentă la zgârieturi și nu se îngălbeneste cu vârsta, spre deosebire de ecranele convenționale din policarbonat.

    E-Dentalight

    Această funcție permite înlocuirea iluminatului generat de lămpile tradiționale pentru unități dentare.

    Această funcție permite ca doar două module să lumineze și să se stabilească intensitatea și temperatura culorii.

    Focus spot pe gura (comparativ cu lămpile chirurgicale din spital).

    Diametrul iluminat de 15 cm (20 cm cu vedere extinsă) este perfect pentru evidențierea cavitatii bucale în chirurgie dentară, prevenind astfel strălucirea tipică a lămpilor de spital cu focalizare mai largă.

    Sistem de vizualizare E-View

    Chirurgul poate ajusta diametrul câmpului iluminat pentru a obține lumina corectă pentru fiecare procedură chirurgicală.

    Destinația utilizării

    Chirurgie dentară primară, chirurgie dentară avansată, chirurgie parodontală și chirurgie dentară generală (poate fi folosită ca lampă pentru scaun dentar).

    Lumina rece

    Creșterea radiației termice în câmpul de operare este proporțională cu cantitatea și puterea LED-urilor utilizate. Tecno-Gaz, datorită conceptului de lumină indirectă, foloseste doar câteva LED-uri.

    Confort

    Lumina indirectă, caracteristica principală a lămpilor scialitice Pentaled, îi oferă chirurgului o lumină rece, pătrunzătoare, dar confortabilă, datorită utilizării unei căi concepute pentru a reflecta toate razele de iluminare cu LED fără dispersie pe câmpul de operare.

    Aceasta permite:

    • Reducerea numărului de LED-uri utilizate.

    • Reducerea temperaturii câmpului.

    Cu principiul luminii indirecte, chirurgul și asistenții nu sunt niciodată deranjați de lumină și pot lucra fără oboseala a ochilor sau strălucire a luminii.

    E-WHITE

    Natura a inspirat toate descoperirile umane!

    Soarele este sursa principală de lumină, iar razele sale au emisie de lumină monocromatică, cu o colorare uniformă. Pe baza acestui concept, Tecno-Gaz și-a proiectat lămpile doar cu LED-uri albe pentru a evita orice modificare a temperaturii culorii pe câmpul de operare și a efectelor de umbră nedorite.

    ·         Montare pe tavan sau perete

     

    Masa chirurgicala Bridge

    Masa punte este un accesoriu simplu poziționat în spațiul ergonomic comun dintre doctor și asistentă. Poziția strategică contribuie la calitatea tratamentului chirurgical.

     

    Unitatea hidrică Kyri

    Elementul care face studioulk într-adevăr versatil, făcând trecerea de la chirurgie la stomatologie generală. Poate fi poziționat sub spațiul de lucru și echipat cu canule de aspirație.

    Gratuit: 1 scaun medic Ergo Seat

    Acest scaun este proiectat pentru a garanta postura corectă mulțumită sistemului inductiv prin mișcarea comprensată între șezut și spătar.

    Prezentare video

    Sus